search
Videoland-serie 'Kane' legt eindelijk uit hoe de band uiteen kwam te vallen
Series / Trailer

Videoland-serie 'Kane' legt eindelijk uit hoe de band uiteen kwam te vallen

Eindelijk klappen de bandleden naar buiten hoe het einde in zicht kwam.

De rockband Kane heeft jarenlang getrouw hits opgeleverd voor het Nederlandse publiek, maar de bezetting van de band was vaker dan eens een knap lastig zaakje. Nu delen de bandleden in Kane: A Story Recorded eindelijk waarom de band negen jaar geleden uit elkaar viel.

In de vierdelige documentaireserie Kane: A Story Recorded blikken Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen voor het eerst terug op hun loopbaan en vertellen ze meer over het reilen en zeilen van de populaire band.

Veel bekende namen


In de serie wordt er gebruik gemaakt van honderden uren aan zelfgeschoten videomateriaal, dat een uniek kijkje belooft te geven achter de schermen tijdens de hoogtijdagen van Kane.

Ook komen er vele bekenden langs uit die tijd, waaronder oud-bandleden Cyril Directie en Martijn Bosman. Verder zijn er ook meerdere radio-dj's van de partij, zoals Giel Beelen en Bridget Maasland.

Kane-avontuur


Van Leeuwen zei zelf over de serie bij de aankondiging ervan: –Meer dan 25 jaar geleden startte het Kane-avontuur. Ik weet niet meer exact wat ons dreef, maar we besloten vanaf dag één echt alles te filmen onder het mom van ‘leuk voor later’. En later is nu.”



Vanaf 25 september is de Videoland Original Kane: A Story Recorded te bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen