search
Akelige teaser 'American Horror Story: Delicate' belooft vruchtbaar 12e seizoen
Series / Trailer

Akelige teaser 'American Horror Story: Delicate' belooft vruchtbaar 12e seizoen

Pas op: mocht je niet van spinnen houden, dan heb je pech dit seizoen...

American Horror Story mag zich roemen op bijzonder akelige montages als introductie van iedere aflevering, en met exact deze stijl bracht FX onlangs een nieuwe teaser naar buiten van het twaalfde seizoen.

In de teaser worden de nieuwe thema's van American Horror Story: Delicate aangekaart, waarbij zwanger zijn plots helemaal niet meer zo romantisch lijkt. Ook spelen enorme spinnen een grote rol in seizoen 12, begeleid door een griezelige variant van Rock-a-Bye-Baby.

Cast


De grote nieuwe ster van seizoen 12 is natuurlijk Kim Kardashian, die samen met Emma Roberts en Cara Delevingne in de teaser te vinden is.

In de teaser komt onder andere een zwangere Roberts langs, met Delevige naast haar met een spuit in haar hand. Op een ander moment lijkt Kardashian te zijn die zwanger is om vervolgens te onthullen dat haar buik het lichaam is van een gigantische spin.

Synopsis


De synopsis van American Horror Story: Delicate luidt: "Actrice Anna Victoria Alcott wil na meerdere mislukte IVF-pogingen niets liever dan een gezin stichten."De synopsis gaat verder: "Terwijl de buzz rond haar recente film groeit, vreest ze dat iets het op haar gemunt heeft - en op haar grote kinderwens."

Release


American Horror Story: Delicate zal op 20 september uitkomen met de eerste helft van de afleveringen.In de VS wordt de serie uitgebracht door FX, en in Nederland zal het twaalfde seizoen hoogstwaarschijnlijk te zien zijn bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen