search
Het vertrek van Henry Cavill uit 'The Witcher': "hij deed alles"
Series / Nieuws

Het vertrek van Henry Cavill uit 'The Witcher': "hij deed alles"

Een van de regisseurs van The Witcher denkt te weten waarom Henry Cavill de rol besloot te verlaten.

Het was schokkend nieuws toen Henry Cavill aankondigde na het derde seizoen van The Witcher de serie te verlaten. Wat daadwerkelijk de reden is zullen we misschien nooit weten, hoewel we hier en daar verschillende geluiden horen.

Zo zou hij het niet eens zijn met de richting van de serie, als iemand die de boeken gelezen heeft en ziet hoeveel het verhaal van de serie hiervan afwijkt. The Witcher-regisseur Marc Jobst denkt echter een andere verklaring te hebben.

Cavill in The Witcher


In gesprek met Screen Rant vertelt Jobst over het vele werkt dat Cavill deed voor The Witcher, en hoe vermoeiend dat wel niet moet zijn geweest.

"Nou, kijk, Henry heeft drie seizoenen gemaakt. Dit zijn veeleisende series om te maken, ze zijn enorm. Henry doet al zijn stunts zelf, hij wil absoluut niet geholpen worden. Als je een close-up maakt van een hand die een zwaard vastpakt, moet het zijn hand zijn."

"Je werkt ten eerste met een ongelooflijke atleet, die uren ervoor traint, en uren erna, je hebt twaalf uur gefotografeerd, en die veel geeft om het werk dat hij doet."

"…Dat put je ten eerste uit, dus na drie series heb ik het gevoel: 'Oké, hij heeft de serie tot stand gebracht, en als hij het gevoel heeft dat hij heeft gedaan wat hij kon, vertrouw ik hem.' Die focus die hij heeft, dat verlangen om het goed te doen, is een geschenk om mee te werken, omdat het iedereen verheft om te zeggen: 'Goed genoeg is niet goed genoeg. Het moet fantastisch zijn.’ We willen allemaal zo werken, we willen allemaal niet iets goeds maken, we willen iets ongelooflijks maken."Toekomst van The Witcher


Het derde seizoen zit er inmiddels op, dus de rol van Henry Cavill in The Witcher ook. Vanaf het aankomende vierde seizoen speelt Liam Hemsworth Geralt of Rivia.

Het filmen is nog niet begonnen. Wanneer het nieuwe The Witcher-seizoen moet verschijnen, is nog niet duidelijk. Vanwege de huidige stakingen in Hollywood kan het nog wel even duren.

The Witcher is te zien op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen