search
'The Witcher' seizoen 4 krijgt met déze gigantische uitdaging te maken naast de komst van Liam Hemsworth
Series / Nieuws

'The Witcher' seizoen 4 krijgt met déze gigantische uitdaging te maken naast de komst van Liam Hemsworth

Naast de 'nieuwe Geralt' zal de fantasy-serie aan dit element nog een enorme kluif hebben.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Liam Hemsworth in de rol van Geralt is al een enorm risico gezien de enorme weerstand vanuit het fandom. Daarnaast zal het personage van Ciri een grote verandering ondergaan in het geplande vierde seizoen.

Zowel in de boeken als in de serie sluit Ciri (Freya Allan) zich aan bij de Ratten, een groep boeven en, als het ze uitkomt, moordenaars. Het feit dat Ciri zichzelf Falka noemt geeft aan dat ze de schaduwkanten van haar persoonlijkheid omarmt.

Radicale verandering


Ciri's ontwikkeling kan dus een totale ommezwaai laten zien in vergelijking met de vorige drie seizoenen. In tegenstelling tot velen is Ciri vrijwel de enige met een sterk moreel kompas. Haar transformatie naar Falka impliceert dat de kijker met een totaal ander personage van doen krijgt.

Naast het feit dat Geralt zowel letterlijk als figuurlijk iemand anders wordt krijgen we dus ook een 'nieuwe Ciri' te zien. Dit is een grote gok die zowel positief als negatief kan uitpakken. Enerzijds kan het de nagel in de doodskist van de hevig bekritiseerde serie zijn. Anderzijds kan het fungeren als een nieuw begin waarbij The Witcher voor het eerst in lange tijd weer positieve reacties krijgt.

Je kunt The Witcher streamen op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen