search
Netflix onthult epische eerste trailer voor zijn 'Star Wars'-film 'Rebel Moon'
Films / Nieuws

Netflix onthult epische eerste trailer voor zijn 'Star Wars'-film 'Rebel Moon'

Een aantal dagen terug zagen we al een nieuwe poster voor 'Rebel Moon'. Nu is door Netflix een gave trailer uitgegeven voor de film.

Zack Snyder's film krijgt geleidelijk aan steeds meer updates. We zaten allemaal met smart te wachten op een eerste trailer en deze kunnen we eindelijk bekijken.

Cast


In de epische trailer zien we onder meer Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Jena Malone, Cary Elwes, Ed Skrein, Michiel Huisman, Bea Doona, Djimon Hounsou, Dominic Burgess, Ray Fisher en Ingvar Sigurdsson.

Lange trailer


We weten al heel lang dat de film eraan komt en daarom zitten veel mensen te wachten op meer beelden. Nu worden we dan eindelijk getrakteerd op een trailer die maar liefst drieëneenhalve minuut lang is.

Het verhaal van Rebel Moon is opgesplitst in twee films. Het eerste deel, dat we kunnen streamen vanaf 22 december bij Netflix heet A Child of Fire. Het tweede deel, dat volgt op 19 april 2024 heeft de titel The Scargiver.Synopsis


Rebel Moon gaat zich afspelen in een ver sterrenstelsel. Met Balisarius gepositioneerd als een tirannieke regent die de vreedzame kolonie wil veroveren, zou dit Kora en de krijgers die ze rekruteert naar haar zaak kunnen leiden om een ​​basis op te zetten om hun strategie tegen de troepen van Balisarius uit te stippelen.

De wereld waar Kora en haar bondgenoten leven, zou het laatste bolwerk in de melkweg kunnen zijn tegen de oorlog die Balisarius van planeet tot planeet voert. In ieder geval is de intergalactische schaal van Rebel Moon zeker extreem groot.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen