search
Epische poster 'Rebel Moon' onthult de 'Star Wars'-achtige personages
Films / Nieuws

Epische poster 'Rebel Moon' onthult de 'Star Wars'-achtige personages

Met elke update over Zack Snyder's 'Rebel Moon' komen we ook een stapje dichter bij de releasedatum van 22 december op Netflix.

Met de komst van de nieuwe poster die is vrijgegeven, kunnen we een betere blik werpen op de diverse personages die we gaan zien in de film.

Niet alleen zien we deze gave personages, ook kunnen we in het bericht lezen dat we binnenkort een teaser trailer kunnen verwachten. Over vier maanden kunnen we 'Rebel Moon' gaan streamen bij Netflix.

Het verhaal


Rebel Moon gaat zich afspelen in een ver sterrenstelsel. Met Balisarius gepositioneerd als een tirannieke regent die de vreedzame kolonie wil veroveren, zou dit Kora en de krijgers die ze rekruteert naar haar zaak kunnen leiden om een โ€‹โ€‹basis op te zetten om hun strategie tegen de troepen van Balisarius uit te stippelen.

De wereld waar Kora en haar bondgenoten leven, zou het laatste bolwerk in de melkweg kunnen zijn tegen de oorlog die Balisarius van planeet tot planeet voert. In ieder geval is de intergalactische schaal van Rebel Moon zeker extreem groot.

In de film


Er zijn de laatste tijd ook steeds meer namen van castleden bekend geworden. We zien onder meer Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Jena Malone, Cary Elwes, Ed Skrein, Michiel Huisman, Bea Doona, Djimon Hounsou, Dominic Burgess, Ray Fisher en Ingvar Sigurdsson.Kijkje achter de schermen


Een tijdje geleden werd er een eerste kijkje achter de schermen gegeven bij het Netflix Tudum-evenement. Deze kan je hier kijken of nog een keertje terugzien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen