search
Razend populaire NPO-serie 'Oogappels' seizoen 5 krijgt veelbelovende trailer

Razend populaire NPO-serie 'Oogappels' seizoen 5 krijgt veelbelovende trailer

'Oogappels' werd de meest gestreamde serie op NPO Start van 2022 - dit jaar weer?

Mitchell van Vuren
Goed nieuws voor liefhebbers van Nederlands drama: een vijfde seizoen van de serie Oogappels komt eraan. Onlangs bracht BNNVARA een nieuwe trailer uit van de dramaserie over de perikelen van het opvoeden van een puber.

Een nieuwe fase dient zich aan bij de vier gezinnen: relaties gaan kapot, carrières volgen een ander pad dan gewenst en ouders zwaaien hun kinderen uit. Maar ook dienen nieuwe uitdagingen zich aan, waarbij de kinderen zichzelf kunnen bewijzen.

Eerste aflevering


De synopsis van de eerste aflevering luidt: "Chris maakt zich op voor zijn vertrek. Hansje voert geen klap uit op school en tussen haar en Merel botert het totaal niet. Mees heeft eindelijk een eigen plek gevonden en gaat het huis uit."

De synopsis gaat verder: "Pip en Jeroen blijken toch wel erg verschillend en Danny kan in Amsterdam zijn draai niet vinden. Max, Dina en Tim krijgen een flinke dreun te verwerken en Erik moet onder ogen zien dat zijn vader hard achteruitgaat."

Nieuwe aanwinsten


In het nieuwe seizoen zijn ook een aantal nieuwe acteurs te zien, waaronder Idriss Nabil, Minne Koole, Janni Goslinga en Ali Ben Horsting.De serie wordt geschreven door Roos Ouwehand en Lex Passchier en geregisseerd door Will Koopman.

Releasedatum


Oogappels is vanaf woensdag 13 september wekelijks te zien op NPO1 om 20.30 uur of via NPO Start. Het hele seizoen kan ook in één keer worden gekeken via NPO Plus.

Alle eerdere seizoenen zijn nu te bekijken via NPO Plus. Een recap van het vorige seizoen vind je hieronder.

Aanbevolen artikelen