search

Ons nieuws van donderdag 24 augustus 2023

Recensie Apple TV+-serie 'Wanted: The Escape of Carlos Ghosn'
Recensie

Recensie Apple TV+-serie 'Wanted: The Escape of Carlos Ghosn'

De oud-topman die Japan ontvluchtte vertelt zijn verhaal, maar is hij wel zo onschuldig als hij zichzelf voordoet?

Regie: James Jones | Afleveringen: 4 | Speelduur: 43-52 minuten | Jaar: 2023

Wanted: The Escape of Carlos Ghosn behandelt de affaire van voormalig Renault-Nissan-topman Carlos Ghosn. In vier afleveringen worden achtereenvolgens zijn carrière, zijn ontsnapping uit Japan en de aanklachten tegen hem behandeld. Dit resulteert in een gedetailleerde documentaireserie met een vrij duidelijke conclusie.

De eerste aflevering draait volledig om de carrière van Ghosn. Er wordt uitgebreid verteld hoe deze begon en hoe hij het heeft kunnen schoppen tot directeur van maar liefst twee internationale bedrijven tegelijkertijd, namelijk Renault én Nissan. Ghosn wordt aan het begin van de serie neergezet als een alleskunner en bijzonder kundige topman, iemand om tegenop te kijken.

Ghosn werd in Frankrijk gezien als de man die extreem in de kosten sneed om de bedrijven weer winstgevend te maken. Maar ondertussen bleek hij het geld met bakken uit te geven, wat hem niet door iedereen in dank af werd genomen. Sterker nog, hij werd in Japan beschuldigd van witteboordencriminaliteit, maar wist op ingenieuze wijze uit het land te ontsnappen.

Er is maar liefst een volledige aflevering gewijd aan deze ontsnapping. Daarvoor kreeg Ghosn hulp van CIA-agent Michael Taylor en diens zoon en van zijn eigen HR-adviseur Greg Kelly. Ook dit bleef niet onopgemerkt, dus ook zij werden vervolgd. Al deze betrokkenen worden in deze documentaire geïnterviewd. Daarnaast komen journalisten, experts en andere betrokkenen aan het woord.

Een ereplaats is gereserveerd voor Ghosns tweede vrouw Carole, die regelmatig uitgebreid haar zegje doet. Haar standpunt is duidelijk en het lijkt zelfs alsof ze niet begrijpt waar alle ophef op gebaseerd is. Haar man heeft immers niets verkeerd gedaan en het geven van uitbundige feestjes is toch zeker geen misdaad?

Ghosn komt zelf ook veelvuldig aan het woord. In zijn ogen is zijn trots te zien. Hij is trots op wat hij heeft bereikt bij Renault-Nissan en gedurende de rest van zijn carrière. In zijn woorden of zijn blik is geen sprankje spijt of onzekerheid te bespeuren. De beste man lijkt dan ook vooral aan de documentaire te hebben meegewerkt om zichzelf te verantwoorden en weer in een goed daglicht te komen.

Of regisseur James Jones dit standpunt deelt valt te betwijfelen. Hoewel Ghosn in de eerste aflevering nog op een voetstuk wordt geplaatst, lijkt de conclusie in de laatste aflevering vrij duidelijk: deze topman deed dingen die niet door de beugel konden. Hij maakte Renault-Nissan op slinkse wijze geld afhandig ten gunste van zichzelf en andere partijen waar hij veel baat bij had.

Hoewel het hele verhaal in Wanted: The Escape of Carlos Ghosn uitgebreid wordt verteld, wordt er niet altijd even diep gegraven. Op bepaalde punten blijft de documentaire wat aan de oppervlakte, terwijl de kijker best wat meer uitleg had kunnen gebruiken. Desondanks lijkt het totaalplaatje vrij compleet en mag de kijker bepalen aan wiens kant hij staat: die van de door zichzelf onschuldig verklaarde Ghosn of die van de Franse en Japanse overheden en het bedrijf. Jones zelf lijkt in ieder geval meer richting die laatste te neigen.

★★★☆☆

Wanted: The Escape of Carlos Ghosn is te zien bij Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De pijnlijke reden achter het ontbreken van de prachtige Penny in twee afleveringen van 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

De pijnlijke reden achter het ontbreken van de prachtige Penny in twee afleveringen van 'The Big Bang Theory'

Kaley Cuoco was misschien wel de grootste ster uit 'The Big Bang Theory'

The Big Bang Theory is een hilarische serie vol met grappige, luchtige maar ook romantische momenten. Ja, we genoten allemaal van de avonturen van Sheldon, Howard, Raj, Leonard en Penny.

Er waren echter twee afleveringen waarin publieksfavoriet Penny, gespeeld door Kaley Cuoco, niet meedeed. Dit was twee keer niet zonder reden!

Penny Paard


Kijk de afleveringen 5 en 6 uit het vierde seizoen maar eens terug. Penny is in geen velden of wegen te bekennen. Deze afleveringen werden namelijk opgenomen toen Kaley Cuoco van een paard was gevallen en haar been had gebroken. De opnames vielen samen met haar herstelperiode.

De serie kon echter niet lang zonder haar en ondanks haar blessure moest ze toch weer aan de bak. Zij laat zich ook in de latere afleveringen wat minder zien en was niet langer serveerster maar barvrouw, waardoor haar blessure mooi buiten beeld -en achter de bar- gehouden kon worden.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Kijk hier naar The Big Bang Theory op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe 'Spider-Man' de nieuwste 'Star Wars'-serie 'Skeleton Crew' inspireerde
Series / Nieuws

Hoe 'Spider-Man' de nieuwste 'Star Wars'-serie 'Skeleton Crew' inspireerde

De invloed van de populaire superheld blijkt ver te reiken.

Voor Star Wars-fans naderen er mooie tijden. Dit najaar nog verschijnen er namelijk twee splinternieuwe series. Een daarvan, Ahsoka, is deze week van start gegaan, maar later dit jaar volgt ook nog Skeleton Crew.

De nieuwe serie is een creatie van Jon Watts en Christopher Ford, het duo achter de succesvolle MCU Spider-Man-trilogie. De regisseur van Skeleton Crew is Jake Schreier. In een recent interview ging hij in op de invloed van Spider-Man op de serie.

Stijl


''Ik ga elementen van zijn regiestijl gebruiken'', liet Schreier weten. ''Hij heeft een aanstekelijk enthousiasme dat ook in 'Skeleton Crew' te voelen zal zijn.''

Daarnaast is Skeleton Crew net als Spider-Man een coming-of-age verhaal. Er zullen dus overeenkomsten zijn tussen de ontwikkelingen van de personages in de serie en die van Peter Parker in Spider-Man.

Disney+


Als je in afwachting van Skeleton Crew de Spider-Man-trilogie nog eens wilt bekijken, dan kan dat op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Keiharde actiefilm weet opnieuw een mijlpaal te bereiken bij Netflix
Films / Nieuws

Keiharde actiefilm weet opnieuw een mijlpaal te bereiken bij Netflix

'Extraction 2' is net als zijn voorganger een groot succes voor Netflix. De film wordt nog veel gestreamd en krijgt nog steeds veel positieve reacties.

Het vervolg van de film met Chris Hemsworth heeft overal lang in de Netflix Top 10 gestaan en weet nu een volgend succes neer te zetten bij Netflix.

Extraction 2 staat nu in de Top 10 best bekeken films ooit op Netflix. De voorganger van de actiefilm, zien we daar ook in terug.

Terug in actie


Nadat hij maar net zijn zware verwondingen van zijn missie in Dhaka, Bangladesh heeft overleefd, is Tyler Rake terug, en zijn team is klaar voor hun volgende missie.

Tyler moet een familie bevrijden die overgeleverd is aan de genade van een Georgische gangster en infiltreert in een van 's werelds dodelijkste gevangenissen om hen te redden. Maar wanneer de situatie enorm gevaarlijk wordt, en de gangster sterft in het heetst van de strijd, spoort zijn even meedogenloze broer Rake en zijn team op in Sydney, om ultieme wraak te nemen.

Goede prestatie


De film is momenteel ruim 129 miljoen keer bekeken en heeft meer dan 267 miljoen uur op zijn staat van dienst staan. Het eerste deel doet het momenteel nog wel beter, deze staat namelijk op de negende plek en dit tweede deel nu op de tiende plek.Derde deel


Joe en Anthony Russo hebben aangegeven heel erg graag een derde film uit te willen brengen. Hemsworth vertelde de dag erna dat er ook al gesprekken zijn met Netflix over dit vervolg. Regisseur Sam Hargrave heeft daarnaast aangegeven al een idee te hebben voor dit derde deel.

Als we kijken naar hoe de films gereleased zijn en als dit schema aangehouden wordt voor een derde film, kan Extraction 3 in de zomer van 2026 of uiterlijk in de herfst worden uitgebracht.

Zeker kijken


Mocht je de films nog niet gezien hebben, of gewoon nog een keer willen zien, doe dat dan bij Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Riverdale'-finale onthult een romantische twist die niemand zag aankomen
Series / Nieuws

'Riverdale'-finale onthult een romantische twist die niemand zag aankomen

Het is 'Riverdale' met deze twist gelukt om iedereen tevreden te stellen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Zoals iedereen had verwacht, haalde de allerlaatste aflevering van de serie Riverdale alles uit de kast. En daarbij hoorde ook een twist die niemand had zien aankomen, maar die wel vrijwel alle fans tevreden stelt.

De aflevering sloot niet alleen de verhaallijn van het seizoen mooi af, maar slaagde er ook in om alle problemen aan te pakken waar fans zich tijdens de serie zorgen over maakten. Het productieteam zorgde ervoor dat de finale bitterzoet was, maar ook een feest waar fans voor altijd naar terug zouden kunnen keren.

Briljante beslissing


Een van de grotere vragen die veel mensen aan het begin van seizoen 7 stelden, was met wie Archie Andrews zou eindigen. Naarmate het seizoen vorderde en er een aantal zeer onverwachte koppels werden geïntroduceerd, werd het nog moeilijker om te voorspellen wat de schrijvers in gedachten hadden.

Nu is gebleken dat Archie en Veronica samen eindigen. Maar ook Archie en Betty vormen een koppel. Zelfs Archie en Jughead hebben een gelukkige relatie. Om iedereen die elke mogelijke relatie tussen deze vier personages steunt tevreden te stellen, hebben de producenten een briljante beslissing genomen.

Polyamoreus


De vier eindigen namelijk in een polyamoreuze relatie met elkaar. Hoewel deze moderne twist niet is wat we gewend zijn op tv, voelt het als de beste beslissing die het team had kunnen nemen.Dit einde vertegenwoordigt en normaliseert niet alleen de minder conventionele en gerepresenteerde relatiemodellen, maar het voelt ook als de meest Riverdale-achtige twist ooit. Net als je denkt dat de serie je niet meer kan verrassen, komt er weer een gekke verhaallijn op de proppen.

Gestoorde verhaallijnen


En dat is precies waarom Riverdale-fans de serie zo gaan missen. Mocht je alle gestoorde verhaallijnen met eigen ogen willen bekijken, stream dan alle zeven seizoenen van de serie dan op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Last of Us'-maker staat open voor spin-offs
Series / Nieuws

'The Last of Us'-maker staat open voor spin-offs

Krijgen we ooit een The Last of Us spin-off serie te zien? Dat zou zomaar kunnen.

[b]Het eerste seizoen van The Last of Us was een succes, maar na het spelen van de game had ook niemand het anders verwacht. Het smaakt nu naar meer, en dat gaat er ook komen.[/b

Natuurlijk in de vorm van The Last of Us seizoen 2, maar daar blijft het mogelijk niet bij. In een recent interview sprak The Last of Us-schrijver Craig Mazin over mogelijke spin-offs.

The Last of Us spin-offs?


Het onderwerp spin-offs is tot nu toe nog niet echt behandeld, maar in een interview met The Wrap kwam het ter sprake. Mazin antwoordde als volgt:

"We hebben daar niet specifiek over gesproken omdat we zo gefocust zijn op het vertellen van dit hoofdverhaal. Ik ben niet tegen het idee van andere shows die uit deze personages of de wereld kunnen putten."

"Ik weet niet hoeveel meer The Last of Us ik persoonlijk zou kunnen doen. Ik bedoel, deze shows zijn zo groot dat ik een van de weinige resterende decennia die ik nog heb aan het vertellen van dit verhaal, verbrand. Maar in principe heb ik er geen enkel probleem mee. En ik weet zeker dat Neil ook geïnteresseerd zou zijn."Toekomst van The Last of Us


De deur staat dus open voor meer The Last of Us-content in de toekomst. Natuurlijk is er ook nog de mogelijkheid dat er momenteel aan een derde game in de franchise wordt gewerkt, maar dat verhaal zou via de hoofdserie naar het scherm gebracht worden.

De kans dat The Last of Us wordt uitgebreid naar een grote franchise zoals The Walking Dead is dus aanwezig.

The Last of Us seizoen 2 laat waarschijnlijk nog wel even op zich wachten. Vooralsnog zou de productie hiervan nog geen vertraging opgelopen hebben, maar vanwege de huidige stakingen in Hollywood kan dit niet lang meer duren. Een release laat in 2024 of aan het begin van 2025 is niet onwaarschijnlijk.

Bekijk The Last of Us op HBO Max.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Aangrijpende misdaad-Original op Netflix houdt een ieder aan de buis gekluisterd
Films / Nieuws

Aangrijpende misdaad-Original op Netflix houdt een ieder aan de buis gekluisterd

De docufilm 'Isabella: O Caso Nardoni' of ook wel 'A Life Too Short: The Isabella Nardoni Case' genoemd staat momenteel in de Netflix Top 10 op de tiende plaats.

De aangrijpende docufilm is geregisseerd door Micael Langer en Cláudio Manoel. Kijk hem nu bij Netflix.

De docufilm staat na ruim vierhonderd stemmen op een nette score van 6.1/10 bij IMDb.

Synopsis


Brazilië werd in 2008 opgeschrikt door een afschuwelijk misdrijf. De vijfjarige Isabella Nardoni was een weekend bij haar vader, stiefmoeder en halfbroertjes toen ze uit het raam van de zesde etage van een flatgebouw werd geworpen.

Na deze tragische gebeurtenis zocht haar moeder gerechtigheid, wat haar landelijke bekendheid opleverde.

In de film


We zien in de docufilm archiefbeelden van Hebe Camargo, Márcio Campos, José Luiz Datena en Anna Carolina Jatobá. Verder zien we Marcos Caniero, Ilana Casoy en Francisco Cembranelli.Reacties


Op MovieMeter zien we de docuflilm na pas drie stemmen staan op 2.33/5. Recensent Arjan Welles op Filmtotaal heeft het volgende te vertellen over de docufilm. "De aanpak van regisseurs Micael Langer en Cláudio Manoel verdient dan ook zeker niet de originaliteitsprijs. Ze laten de geijkte personen als Isabella's moeder en grootouders aan het woord, alsmede criminologen, journalisten en een naar eigen zeggen bescheiden, maar in werkelijkheid overijdele openbaar aanklager."

HIj sluit zijn recensie af met de woorden, "Als true crime-docu mag Isabella: O Caso Nardoni dertien-in-een-dozijn-werk zijn, als maatschappelijk fenomeen is het onderbelicht en deels onontgonnen terrein. Dat laatste is vooral een vette gemiste kans."

Bij Netflix


De docufilm is sinds kort te zien op Netflix. Stream hem nu bij de dienst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 steengoede limited series domineren Netflix nu compleet
Series / Featured

Deze 3 steengoede limited series domineren Netflix nu compleet

Nederland is voor even in de ban van deze sterke limited series.

In de Netflix Top 10 prijken wel vaker series met een hele reeks aan sterke seizoenen, maar vaak genoeg weet Netflix ook goed te scoren met limited series. Deze 3 onderstaande limited series hebben het voor elkaar gekregen Nederland voor langere tijd in hun ban te houden.

DEPP V HEARD| Netflix | 3 afleveringenDeze serie laat beide getuigenissen naast elkaar zien van de twee populaire acteurs en verkent het proces dat Hollywood in vuur en vlam zette en de daaropvolgende online reacties.

Lees de recensie van SerieTotaal.A Perfect Story | Netflix | 10 afleveringenWanneer Margot haar eigen bruiloft ontvlucht, weet ze niet wat ze met zichzelf aanmoet. Ze weet nog niet dat David haar met zijn heerlijke chaotische wereld kan komen helpen haar weg terug te vinden naar zichzelf.

Lees de recensie van SerieTotaal.Painkiller | Netflix | 6 afleveringenDe oorzaken en gevolgen van Amerika's opioïde-epidemie ontvouwen zich in dit drama over de daders, slachtoffers en een onderzoeker op zoek naar de waarheid.

Lees de recensie van SerieTotaal.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is wanneer we het nieuwe 'Fallout' kunnen verwachten op Prime Video
Series / Nieuws

Dit is wanneer we het nieuwe 'Fallout' kunnen verwachten op Prime Video

Ondanks alle stakingen heeft Prime hun best gedaan om enige indicatie van release te geven.

Prime Video is op het moment druk bezig met het maken van de serie Fallout. De serie gebaseerd op de razend populaire videogame is in de afrondende fase, maar we moeten nog even wachten.

In een nieuw bericht op X toont Prime Video een bericht waarin wordt vermeld dat we de serie ergens in 2024 kunnen verwachten. Daarnaast wordt ook bekend waar de serie zich zal afspelen: Vault 33 in Los Angeles, Californië.

Videogames zijn een succes


De computerspelindustrie is er een van gigantische omvang. Op basis van omzet per jaar is het bijvoorbeeld Hollywood al voorbij. Series gebaseerd op de games kunnen ook succesvol zijn, zo blijkt wel uit het succes van The Last of Us.

De videogames uit de Fallout-reeks zijn net als The Last of Us ook enorm succesvol. Zo is de laatste game uit de reeks, Fallout 4, maar liefst 13,5 miljoen keer verkocht. Reden genoeg voor Prime Video om de samenwerking met Bethesda aan te gaan.

Nog weinig bekend


Het verhaal van Fallout draait vrijwel altijd om een hoofdpersoon die een nucleaire holocaust overleeft en probeert een weg te vinden in een verscheurd, en zeer radioactief, landschap.Over het plot van de serie is nog weinig bekend, maar het zal hoogstwaarschijnlijk dezelfde verhaallijn volgen. Binnenkort volgen meer updates over Prime Video's Fallout.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Razend populaire NPO-serie 'Oogappels' seizoen 5 krijgt veelbelovende trailer
Series / Trailer

Razend populaire NPO-serie 'Oogappels' seizoen 5 krijgt veelbelovende trailer

'Oogappels' werd de meest gestreamde serie op NPO Start van 2022 - dit jaar weer?

Goed nieuws voor liefhebbers van Nederlands drama: een vijfde seizoen van de serie Oogappels komt eraan. Onlangs bracht BNNVARA een nieuwe trailer uit van de dramaserie over de perikelen van het opvoeden van een puber.

Een nieuwe fase dient zich aan bij de vier gezinnen: relaties gaan kapot, carrières volgen een ander pad dan gewenst en ouders zwaaien hun kinderen uit. Maar ook dienen nieuwe uitdagingen zich aan, waarbij de kinderen zichzelf kunnen bewijzen.

Eerste aflevering


De synopsis van de eerste aflevering luidt: "Chris maakt zich op voor zijn vertrek. Hansje voert geen klap uit op school en tussen haar en Merel botert het totaal niet. Mees heeft eindelijk een eigen plek gevonden en gaat het huis uit."

De synopsis gaat verder: "Pip en Jeroen blijken toch wel erg verschillend en Danny kan in Amsterdam zijn draai niet vinden. Max, Dina en Tim krijgen een flinke dreun te verwerken en Erik moet onder ogen zien dat zijn vader hard achteruitgaat."

Nieuwe aanwinsten


In het nieuwe seizoen zijn ook een aantal nieuwe acteurs te zien, waaronder Idriss Nabil, Minne Koole, Janni Goslinga en Ali Ben Horsting.De serie wordt geschreven door Roos Ouwehand en Lex Passchier en geregisseerd door Will Koopman.

Releasedatum


Oogappels is vanaf woensdag 13 september wekelijks te zien op NPO1 om 20.30 uur of via NPO Start. Het hele seizoen kan ook in één keer worden gekeken via NPO Plus.

Alle eerdere seizoenen zijn nu te bekijken via NPO Plus. Een recap van het vorige seizoen vind je hieronder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Officieel aangekondigd: verwacht een nieuw seizoen van deze geliefde HBO-komedie
Series / Nieuws

Officieel aangekondigd: verwacht een nieuw seizoen van deze geliefde HBO-komedie

Nog voor het einde van het huidige seizoen is de kogel al door de kerk.

Sex and the City: And Just Like That heeft de nodige kritiek gekregen. Het eerste seizoen was te krampachtig en velen herkenden de oude vriendenclub niet terug. Seizoen 2 heeft beduidend betere kritieken gekregen naast het feit dat de kijkcijfers goed zijn.

Voor HBO geeft dit kennelijk voldoende vertrouwen en men heeft dus bekendgemaakt dat er een derde seizoen komt. Voorlopig zijn we dus nog niet van Carrie (Sarah Jessica Parker) af.

Oude bekenden


Naast het feit dat er nieuwe personages zijn geïntroduceerd zagen we in seizoen 2 ook de nodige oude bekenden terug. Niet alleen is Carrie's ex-verloofde Aidan (John Corbett) weer te zien, ook zal Kim Cattrall in het kort weer te zien zijn als Samantha.

Aan TVLine gaf Parker aan blij te zijn met het korte optreden van Cattrall. "Je ziet een telefoongesprek tussen twee oude vriendinnen, wat natuurlijk overkomt. Voor mij is dat een manier om recht te doen aan zowel de vriendschap tussen de twee en het feit dat de serie al bijna 25 jaar oud is," aldus de hoofdrolspeelster.

Je kunt Sex and the City: And Just Like That streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Premièredatum 'Frasier'-revival officieel bekendgemaakt
Series / Nieuws

Premièredatum 'Frasier'-revival officieel bekendgemaakt

Vanaf deze datum is Frasier Crane toch echt terug in een nieuwe levensfase.

Het heeft behoorlijk lang geduurd om het vervolg te ontwikkelen. De makers waren maar liefst zeven jaar bezig om alles rond te krijgen. Vanaf deze datum is Frasier weer te zien.

Op 12 oktober is het zover en is Frasier te streamen op het Amerikaanse platform Paramount+. Dit seizoen bestaat uit 10 afleveringen en speelt zich af in de stad Boston.

Spin-off van een spin-off


Naast Frasier zelf zien we natuurlijk ook zijn zoon Freddy (Jack Cutmore-Scott) en zijn goede vriend Alan (Nicholas Lyndhurst). Verder zijn Lilith (Bebe Neuwirth) en Roz (Peri Gilpin) ook weer van de partij. Broer Niles keert voorlasnog niet terug aangezien David Hyde Pierce niet geïnteresseerd was om de rol nogmaals te spelen.

Grammar zelf ziet de serie niet zozeer als een reboot, maar meer een "derde akte". Grammar: "Je ziet een aantal vertrouwde gezichten maar ook een aantal nieuwe gezichten om aan gehecht te raken. Het is niet echt een reboot, maar een nieuwe spin-off. De spin-off van een spin-off".

Wanneer in Nederland te zien?


Frasier is vanaf 12 oktober in de VS op Paramount+ te zien. Het is op het moment van schrijven nog niet bekend of en wanneer deze naar Nederland komt. Wel kun je de oorspronkelijke serie bekijken op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.