search
Dit is wanneer we het nieuwe 'Fallout' kunnen verwachten op Prime Video
Series / Nieuws

Dit is wanneer we het nieuwe 'Fallout' kunnen verwachten op Prime Video

Ondanks alle stakingen heeft Prime hun best gedaan om enige indicatie van release te geven.

Prime Video is op het moment druk bezig met het maken van de serie Fallout. De serie gebaseerd op de razend populaire videogame is in de afrondende fase, maar we moeten nog even wachten.

In een nieuw bericht op X toont Prime Video een bericht waarin wordt vermeld dat we de serie ergens in 2024 kunnen verwachten. Daarnaast wordt ook bekend waar de serie zich zal afspelen: Vault 33 in Los Angeles, Californië.

Videogames zijn een succes


De computerspelindustrie is er een van gigantische omvang. Op basis van omzet per jaar is het bijvoorbeeld Hollywood al voorbij. Series gebaseerd op de games kunnen ook succesvol zijn, zo blijkt wel uit het succes van The Last of Us.

De videogames uit de Fallout-reeks zijn net als The Last of Us ook enorm succesvol. Zo is de laatste game uit de reeks, Fallout 4, maar liefst 13,5 miljoen keer verkocht. Reden genoeg voor Prime Video om de samenwerking met Bethesda aan te gaan.

Nog weinig bekend


Het verhaal van Fallout draait vrijwel altijd om een hoofdpersoon die een nucleaire holocaust overleeft en probeert een weg te vinden in een verscheurd, en zeer radioactief, landschap.



Over het plot van de serie is nog weinig bekend, maar het zal hoogstwaarschijnlijk dezelfde verhaallijn volgen. Binnenkort volgen meer updates over Prime Video's Fallout.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen