search
Officieel aangekondigd: verwacht een nieuw seizoen van deze geliefde HBO-komedie
Series / Nieuws

Officieel aangekondigd: verwacht een nieuw seizoen van deze geliefde HBO-komedie

Nog voor het einde van het huidige seizoen is de kogel al door de kerk.

Sex and the City: And Just Like That heeft de nodige kritiek gekregen. Het eerste seizoen was te krampachtig en velen herkenden de oude vriendenclub niet terug. Seizoen 2 heeft beduidend betere kritieken gekregen naast het feit dat de kijkcijfers goed zijn.

Voor HBO geeft dit kennelijk voldoende vertrouwen en men heeft dus bekendgemaakt dat er een derde seizoen komt. Voorlopig zijn we dus nog niet van Carrie (Sarah Jessica Parker) af.

Oude bekenden


Naast het feit dat er nieuwe personages zijn geïntroduceerd zagen we in seizoen 2 ook de nodige oude bekenden terug. Niet alleen is Carrie's ex-verloofde Aidan (John Corbett) weer te zien, ook zal Kim Cattrall in het kort weer te zien zijn als Samantha.

Aan TVLine gaf Parker aan blij te zijn met het korte optreden van Cattrall. "Je ziet een telefoongesprek tussen twee oude vriendinnen, wat natuurlijk overkomt. Voor mij is dat een manier om recht te doen aan zowel de vriendschap tussen de twee en het feit dat de serie al bijna 25 jaar oud is," aldus de hoofdrolspeelster.

Je kunt Sex and the City: And Just Like That streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen