search
Goed nieuws voor 'Fallout'-serie!
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'Fallout'-serie!

Een acteur van de 'Fallout'-serie is klaar met filmen, waardoor de serie misschien dichterbij is dan sommigen denken.

De productie van de aankomende Fallout-serie van Amazon lijkt vrij soepel te verlopen. Eén van de grootste acteurs geeft aan klaar te zijn met filmen voor het eerste seizoen.

Het gaat om Walton Goggins, die een grote rol moet gaan spelen in de Amazon-serie. Op Instagram heeft hij een bericht gedeeld waarin hij aangeeft klaar te zijn met het filmen.

Fallout seizoen 1 klaar met filmen?


"Ik ben klaar met Fallout", schrijft Walton Goggins op Instagram, met tussen haakjes de tekst "wacht tot je deze tsunami jouw kant op ziet komen!" erachter. Hij zegt niet dat iedereen klaar is met filmen, maar aangezien hij een van de meest prominente acteurs van de serie is, zal dat hoe dan ook niet lang meer duren.

Werk aan het Fallout-project wordt vrij geheimzinnig gehouden. Veel is er nog niet bekend over deze videogameverfilming, die gemaakt wordt door Amazon en Bethesda. Het verhaal is volledig origineel, en volgt dus niet het plot van één van de Fallout-games.

Moises Arias en Ella Purnell zijn tevens aan het project verbonden voor twee hoofdrollen. Verder staan onder andere Kyle MacLachlan, Mike Doyle, Xelia Mendes-Jones en Aaron Moten vernoemd.

Het is nog niet bekend wanneer de Fallout-serie op Prime Video moet verschijnen. Een release eind 2023 of begin 2024 lijkt echter niet onwaarschijnlijk.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen