search
'The Flash' flitst nu het aanbod van HBO Max in
Films / Nieuws

'The Flash' flitst nu het aanbod van HBO Max in

Vanaf vrijdag 25 augustus is het mogelijk om de actievolle superheldenfilm 'The Flash' te streamen bij HBO Max.

De film heeft veel gemengde kritieken te voortduren gehad en was al te zien bij Pathé Thuis. Vanaf morgen kun je de film kijken bij HBO Max.

Regisseur van de film, Andy Muschietti, is niet alleen bekend van zijn werk aan deze film maar ook van zijn werk aan films als It Chapter One, It Chapter Two en Mama.

Andere realiteit


Wanneer Barry Allen probeert om zijn familie te redden, komt hij onbedoeld vast te zitten in een realiteit waarin generaal Zod is teruggekeerd. Er is geen superheld te vinden en hij weet niet wat te doen in deze andere realiteit. Daarnaast is door zijn reis de gehele toekomst veranderd.

Barry zal de race van zijn leven moeten geven om de wereld en het universum te redden. Daarvoor zal hij ook een superheld uit zijn pensioen moeten halen en een gevangen Kryptonian moeten vinden.

In de film


Als Barry Allen, ook wel The Flash zien we Ezra Miller. Naast hem zien we onder andere Ben Affleck, Sasha Calle, Michael Shannon, Michael Keaton, Ron Livingston en Kiersey Clemons.Gemengde reacties


Op IMDb pakt de film een redelijke 6.9/10. Bij Rotten Tomatoes pakt de film bij het publiek 83% maar onder de critici maar 64%. Een van de critici zegt het volgende over de film, "'The Flash' is niet bepaald een slechte film, maar veel fans zullen er veel meer van verwachten. Er zit genoeg in de film om te suggereren dat de volgende films in het DC-universum iets speciaals zouden kunnen zijn."

"Een van de hoogtepunten van de film is de actie, hoewel er niet veel vechtscènes zijn. De scènes waarin 'The Flash' aanwezig is en de dag redt, zorgen voor een plezierige ervaring. Er is een bepaalde scène met Batman waardoor ik zijn vechtkunsten nog meer waardeerde.", vertelt kijker knusse stoel bij MovieMeter. Daar scoort de film een 3.14/5.HBO Max


Vanaf vrijdag 25 augustus is de film te streamen bij HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen