search
Deze acteur keert terug in 'Star Wars: Andor' seizoen 2
Series / Nieuws

Deze acteur keert terug in 'Star Wars: Andor' seizoen 2

Langzaam maar zeker komen er details over het tweede seizoen van de scifi-serie naar buiten.

Een recent lijstje bemachtigd door The Direct geeft aan dat de Schotse acteur Duncan Pow terugkeert als het personage Ruescott Melshi in het tweede seizoen van Star Wars: Andor op Disney+.

De opnames van het tweede seizoen begonnen eerder dit jaar in het Verenigd Koninkrijk en konden zelfs doorgaan toen de schrijversstaking begon. Toen ook de acteurs gingen staken moest de productie echter worden stilgelegd.

Verbinding[/b]
Het tweede (en laatste) seizoen van Andor zal fungeren als de brug tussen het eerste seizoen en Rogue One: A Star Wars Story. Melshi kwam voor in beide projecten.

In Andor maakte Melshi zijn opwachting als een van de gevangenen in het Imperial Prison Complex op de maan Narkina 5.

[h2]Bekend gezicht


Tijdens Andors verblijf in de gevangenis leerde hij Melshi kennen. De twee ontsnapten uiteindelijk samen, maar hun wegen scheidden weer net zo snel.

In Rogue One is Melshi de leider van een rebellenteam gedurende de redding van Jyn Erso uit een werkkamp. Melshi helpt Andor vervolgens om een groep vrijwilligers samen te stellen die samen 'Rogue One' werd genoemd.



Het tweede seizoen van Andor omvat een periode van een aantal jaren, dus het is nog onduidelijk in hoeveel afleveringen Melshi zal opdagen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen