search
Nederlandse boekverfilming op Netflix weet veel kijkers te raken
Films / Nieuws

Nederlandse boekverfilming op Netflix weet veel kijkers te raken

De speelfilm 'Toen ik je zag' ging op 2 maart groots in première door het hele land. Nu kan je de film streamen bij Netflix.

De film, gebaseerd op het gelijknamige boek van Isa Hoes over haar relatie met Antonie Kamerling, wordt goed bekeken op Netflix. Momenteel weet de film de vierde plek in de Netflix Top 10 te pakken.

De film is geregisseerd door Ben Verbong, hij is ook wel bekend van zijn werk aan De flat en Het meisje met het rode haar.

Twee kanten


Voor de buitenwereld leidt acteurskoppel Esther en Bastiaan een droomleven. Ze zijn allebei druk met het spelen van de ene rol na de andere en wonen met hun twee kinderen op een prachtige boerderij en ze zijn nog altijd verliefd op elkaar.

Er is ook een kant van hun leven die niet veel anderen zien. De depressies, angsten en gekmakende onzekerheid waar Bastiaan mee kampt heeft een steeds groter effect op hem en hun relatie. Esther doet alles wat ze kan om haar grote liefde en hun gezin op de rit te houden, maar de ziekte in Bastiaans hoofd laat zich niet zomaar bevechten.

Cast


In deze aangrijpende film zien we Noortje Herlaar, Egbert Jan Weeber, Hanne Arendzen, Robbert Bleij, Anneke Blok, Vincent Croiset, Theo de Groot en Helen Juurlink.



Goed verhaal


De film heeft op MovieMeter een score van 3.36/5 en kijker Lakte heeft daar het volgende over gezegd. "Als groot liefhebber van Antonie Kamerling keek ik enorm uit naar deze film! Wat heeft Ben Verbong dit verhaal goed, dramatisch, erg emotioneel en heel zwaar in beeld gebracht. Een fantastische comeback van Ben in Nederland."

Bij IMDb staat de film op een nette 6.8/10 na ruim 225 stemmen.





Netflix


De aangrijpende en ontroerende film is sinds kort te zien op Netflix. Kijk Toen ik je zag nu bij de streamer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen