search
'House of the Dragon' seizoen 2 belooft nog meer gruwelijke gevechten: Bekijk de nieuwe setbeelden

'House of the Dragon' seizoen 2 belooft nog meer gruwelijke gevechten: Bekijk de nieuwe setbeelden

Als je dacht dat het er al heftig aan toe ging in seizoen 1 van 'House of the Dragon', staat je in het tweede seizoen heel wat te wachten.

Nina Beerendonk
Ondanks de stakingen zijn de opnames van House of the Dragon seizoen 2 gewoon bezig, omdat de serie geen Amerikaanse productie is. Nieuwe video's en foto's van de set onthullen een epische en meedogenloze strijd.

Nadat seizoen 1 van House of the Dragon eindigde met de kroning van koning Aegon en de dood van Lucerys Velaryon, zijn de Blacks en Greens van Huis Targaryen officieel in oorlog. Aangezien beide partijen hun eigen draken besturen, belooft seizoen 2 gevechten vol vuur en bloed.

Heftige beelden


De gelekte afbeeldingen en video's van House of the Dragon seizoen 2 laten zien dat het seizoen de ware verschrikkingen van oorlog niet zal vermijden. Twitter-gebruiker @UnBoxPHD en Daily Mail hebben meerdere beelden van een komende strijd vastgelegd.

Op de eerste afbeeldingen (die je hier kunt bekijken) zien we felgekleurde ridders die naast hun paarden zitten, terwijl anderen in de strijd staan zonder de steun van hun paarden. Een video toont talloze dode ridders. Verschillende andere ridders bewegen zich langs de lichamen. En op een andere video zien we daadwerkelijk hoe er ridders worden neergeschoten.

Spervuur


De ridders marcheren naar voren, terwijl een stem op de achtergrond aanwijzingen roept. Later zien we hoe de ridders slachtoffer worden van een onzichtbaar spervuur, voordat velen zich omdraaien en wegrennen uit het gevecht. Sommigen schuilen achter hun schilden.In deze video zien we verkoolde lichamen langs het gras liggen. Deze beelden lijken van het einde van deze strijd te zijn. Het gaat er dus heftig aan toe in het tweede seizoen van de serie.

Gewelddadig


Hoewel seizoen 1 ook al gewelddadige momenten had, was dat niks bij wat we in seizoen 2 gaan zien. Niet alleen zullen er gevechten tussen draken zijn, maar uit de beelden blijkt dus ook dat er veel gevechten tussen mensen zullen plaatsvinden. Bekijk House of the Dragon op HBO Max.Aanbevolen artikelen