search
Bomvolle week bij de NPO, met o.a. 'All Stars & Zonen' en 'Sommerdahl'
Series / Featured

Bomvolle week bij de NPO, met o.a. 'All Stars & Zonen' en 'Sommerdahl'

Via de betaalde dienst NPO Plus kun je straks al deze series volledig bingen.

Met de komst van september dienen zich meteen ook een hoop nieuwe programma's aan bij de NPO, waaronder een naargeestige true crime-serie over een moordenaar uit Twente en een indringende terugblik op het Nederlandse koloniale verleden.

De Beul van Twente | AVROTROS | Vanaf 30 augustus wekelijks op NPO3, bingen op NPO PlusDe normaal zo rustige en idyllische regio Twente werd tussen 2000 en 2005 opgeschrikt door een reeks brute dierenmishandelingen. Dieren worden op gruwelijke wijze mishandeld en neergestoken. Al snel blijkt dat de dader mensen ook als prooi ziet. De politie tast in het duister.All Stars & Zonen seizoen 2 | BNNVARA | Vanaf 31 augustus wekelijks op NPO3, bingen op NPO PlusDe voetballers van toen zijn ouder geworden. Ze staan nu achter de bar, of zijn inmiddels penningmeester. Nu zijn hun (schoon)zonen en (schoon)dochters aan de bal.

Het eerste seizoen van de Nederlandse serie is nu te bekijken bij NPO Start.
The Sommerdahl Murders seizoen 4 | KRO-NCRV | Vanaf 2 september wekelijks op NPO 3, vanaf 31 augustus bingen op NPO PlusIn het Deense Helsingør lost de recherche diverse moordzaken op. Dan Sommerdahl heeft de leiding over de onderzoeken. Hij werkt nauw samen met zijn vrouw Marianne, die op het technisch laboratorium werkt, en met collega-rechercheur Flemming Top.

Eerdere seizoenen van de Deense serie zijn al te zien bij NPO Plus.Indonesia roept! | NTR | Vanaf 1 september wekelijks op NPO2, bingen op NPO PlusIn de achtdelige serie Indonesia roept! volgt presentator Hans Goedkoop het spoor van zijn grootvader Rein van Langen. ‘Opa Rein’, geboren op Java, groeit rond 1900 op in een tijd dat de koloniale overheersing van Indonesië nog onwankelbaar lijkt. Maar het verzet groeit, de Indonesiërs eisen zelfbeschikkingsrecht en na de Tweede Wereldoorlog komt het tot een bloedige onafhankelijkheidsoorlog.

Lees op de website van de NTR meer over de documentaireserie Indonesia roept!.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen