search
Waarom keren deze geliefde personages niet terug in 'Daredevil: Born Again'?
Series / Nieuws

Waarom keren deze geliefde personages niet terug in 'Daredevil: Born Again'?

'Daredevil: Born Again' wordt een compleet nieuw verhaal dat de originele Netflix-serie achterwege laat.

Toen bekend gemaakt werd dat Daredevil een reboot krijgt op Disney+, keken veel fans ernaar uit om oude bekende en geliefde personages weer op hun scherm te zien. Helaas blijkt nu dat een aantal personages niet terugkeert.

Foggy Nelson (Elden Henson) en Karen Page (Deborah Ann Woll), de beste vrienden en collega's van Matt Murdock, voegden echt iets toe aan de Daredevil-serie op Netflix. Fans waren dan ook enthousiast om ze weer te zien in de reboot Daredevil: Born Again, totdat bekend werd dat ze helemaal niet in de serie zullen verschijnen.

Fisk


Fans waren op zijn zachtst gezegd teleurgesteld. Omdat Foggy en Karen geen deel zijn van de nieuwe serie, kunnen we aannemen dat de gebeurtenissen uit de drie seizoenen van Daredevil dat ook niet zijn.

Maar een fan op Reddit had een idee. Aan het einde van seizoen 3 van Daredevil waarschuwt Matt Murdock Fisk ervoor dat hij ervoor zal zorgen dat Vanessa (de geliefde van Fisk) achter de tralies belandt als Fisk er zelfs maar aan denkt om achter Foggy en Karen aan te gaan.

Snap


Hier wordt het interessant. De theorie suggereert dat Matt tijdens de gebeurtenissen die volgden door de Snap van Thanos buiten beeld is geraakt, maar Fisk, Foggy en Karen niet. De deal die hij met Fisk heeft gesloten is dus van tafel. Dit betekent dat Fisk zich zonder enige gevolgen op Foggy en Karen kan richten.



Er zijn een aantal feiten die deze theorie tegenspreken. Ten eerste wordt Ayelet Zurer, die eerder Vanessa Fisk speelde, vervangen door Sandrine Holt. Hoewel het misschien een simpele recast is, kan het ook betekenen dat deze serie een compleet ander verhaal heeft en dat de serie van Netflix er niets mee te maken heeft.

Release


Bovendien kunnen sommige foto's van de set impliceren dat de serie zich tijdens de Blip/Snap zal afspelen. Dat zou een andere verklaring kunnen zijn voor de afwezigheid van Foggy en Karen. We zullen tot de release van de serie moeten wachten om het zeker te weten. Daredevil: Born Again gaat naar verwachting in 2024 in première op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen