search
Bijzonder goed nieuws voor 'The Lincoln Lawyer': seizoen 3 aangekondigd
Series / Nieuws

Bijzonder goed nieuws voor 'The Lincoln Lawyer': seizoen 3 aangekondigd

Het advocatendrama wist de harten van vele Netflix-gebruikers te veroveren.

Na het succes van de eerste twee seizoenen had Netflix weinig andere keus dan het aankondigen van een derde seizoen van The Lincoln Lawyer. Dat betekent dat het verhaal van Mickey Haller, gespeeld door Manuel Garcia-Rulfo, verder zal gaan met nieuwe en frisse zaken.

Er hangt echter nog wel een grote voorwaarde aan de verlenging van het advocatendrama: het personage kan pas terugkeren wanneer de stakingen in Hollywood ten einde komen.

Details


Op het moment zijn de details over de nieuwe afleveringen spaarzaam, maar wat vast lijkt te staan is dat de huidige cast weer zal terugkeren in hun bekende rollen.



Ted Humphrey en Dailyn Rodriguez, de co-showrunners van de serie, deelden hun opwinding over de kans om terug te keren naar het universum van Mickey Haller en zullen wederom aan het roer staan van de productie.

Verklaring


Ted Humphrey en Dailyn Rodriguez lieten in een verklaring weten over de verlenging van de serie, die oorspornkelijk was gebaseerd op een boek van Michael Connely: "De reactie van het publiek op de serie is zo bevredigend en geweldig."


Ze vervolgden:"We zijn verheugd over de kans om opnieuw in Michael Connelly's universum te duiken en Mickey Haller en zijn wereld weer naar het scherm te brengen."

Release


Een releasedatum is, mede door de onzekerheid rond de stakingen in Hollywood, nog niet vast te stellen.



Bekijk de eerste seizoenen van The Lincoln Lawyer bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen