search
'Manifest'-fans opgelet, showrunner hint op spin-off!
Series / Nieuws

'Manifest'-fans opgelet, showrunner hint op spin-off!

'Manifest' is na vier seizoen afgelopen. Showrunner Jeff Rake hint nu op spin-off.

De serie Manifest is inmiddels afgelopen nadat het laatste en vierde seizoen deze zomer op Netflix verscheen. We kunnen dus niet langer het wel en wee van de passagiers van vlucht 828 volgen, of zit er toch nog wat in het vat?

Showrunner Jeff Rake heeft namelijk op 28 augustus een tweet (een post op X) geplaatst waaruit blijkt dat het verhaal van de passagiers van de mysterieuze vlucht mogelijk nog niet volledig is afgelopen. Let wel: 28 augustus is een speciale datum (8/28) voor Manifest-fans.

Tweet


Rake liet namelijk weten dat er gesproken wordt over mogelijke spin-offs. Hij tweette: “Manifesters! Zoals je kunt zien, staat het vliegtuig momenteel aan de grond. Door de huidige stakingen zijn alle gesprekken over het volgende hoofdstuk (of hoofdstukken) in de Manifest-saga nu stilgelegd. Maar ik hoop dat jullie samen met mij blijven hopen. Ondertussen: Happy 828-Day!”

In de tweet deelt Rake een foto van het vliegtuig dat volledig is ingepakt. Voorlopig wordt er dus even niet concreet gesproken over een vervolg op Manifest, maar de plannen zijn nog zeker niet opgeborgen en we mogen zeker nog hopen op een vervolg.



Kijk de originele serie op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen