Verrassende kijkcijfers voor nieuw seizoen van deze Netflix-serie

De kijkcijfers die veel mensen hadden verwacht voor 'Manifest' worden tot nu toe niet waargemaakt.

Nina Beerendonk, 10-11-2022 13:44

Afgelopen weekend verscheen eindelijk het eerste deel van het vierde seizoen van Manifest op Netflix. De eerste drie seizoenen van de serie deden het erg goed op de streamingdienst, maar helaas lijken de kijkcijfers dit keer tegen te vallen.
Manifest werd oorspronkelijk na drie seizoenen gecanceld door NBC. Toen deze seizoenen op Netflix verschenen deden deze het echter zo enorm goed dat Netflix besloot een vierde seizoen te gaan maken.

Tegenvallende kijkcijfers
De kijkcijfers zijn na het eerste weekend alleen niet zo hoog als verwacht. Dinsdag plaatste Netflix de wereldwijde streaming aantallen, waar Manifest niet geheel onverwacht op nummer 1 stond. Dat is goed nieuws, maar de kijkcijfers zijn lang ziet zo hoog als andere series die dit jaar op Netflix debuteerden.

De eerste drie dagen na de release werd Manifest in totaal 57,1 miljoen uur gestreamd. Vergeleken met andere nieuwe Netflix-series deze week is dat hoog, maar naast andere originals dit jaar blijft Manifest achterlopen.

Spectaculaire ontvangst blijft uit
Zelfs als je uitlopers zoals Dahmer, Bridgerton en Stranger Things niet meerekent zijn de aantallen van Manifest enigszins teleurstellend. Zo had The Watcher na deze tijd 125 miljoen gestreamde uren, Cobra Kai 106 miljoen en The Sandman 69 miljoen.

De spectaculaire ontvangst die veel mensen verwacht hadden voor de serie blijft dus nog even uit, maar dit kan nog komen. Manifest is te zien op Netflix.
Bron: Comicbook

Lees meer over: Manifest, Netflix

Populair nieuws