search
Achter de brute schermen van 'Hannah Montana': Miley Cyrus deelt haar vroegere en onmogelijke werkschema
Series / Nieuws

Achter de brute schermen van 'Hannah Montana': Miley Cyrus deelt haar vroegere en onmogelijke werkschema

Miley Cyrus onthult de vermoeiende en onmogelijke werkdagen van meer dan 12 uur die ze had voor haar serie Hannah Montana.

Voor velen van ons zou het vroeger (of misschien nu nog steeds) als een droombaan hebben geklonken: de hoofdrol spelen in je eigen Disney-channel serie. Deze droom kwam uit voor Miley Cyrus, maar al snel bleek het helemaal geen droom te zijn.

De actrice en zangeres onthulde onlangs de brute werkdagen van meer dan 12 uur die ze week na week had voor haar serie Hannah Montana.

Terugkijken naar vroeger


De actrice was nog maar 12 jaar oud toen ze werkschema’s kreeg van meer dan 12 uur achter elkaar. De popster kijkt in haar TikTok serie 'Used to be Young' terug op haar tienerjaren en alle hectiek van toen.

In deel 12 van deze serie toont Cyrus het brute werkschema dat alleen maar bestond aan non-stop voorbereiding en interviews op aparte tijdstippen.

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) - PART 6

♬ Used To Be Young - Miley Cyrus


Bruut werkschema


Cyrus liet weten dat ze vaak om half 6 op moest staan, omdat ze van kwart over 7 uur tot 11 uur non-stop interviews en afspraken had. Daarna had ze in haar hotel vaak nog een interview en dan had ze samen met haar vader van 1 uur tot half 3 een lunchinterview.

Van 10 over half 3 tot 5 uur moest de actrice klaarstaan voor verschillende fotoshoots en ook haar avond zat tot kwart over 6 vol met interviews.

Je kan veel zeggen, maar …


De actrice sluit haar video af met de uitspraak: "Ik ben veel dingen, maar lui hoort daar niet bij. Dus ik denk dat dit meisje een eindeloze kleine zomervakantie verdient."

Bekijk hieronder de video en stream Hannah Montana op Disney+.

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) - PART 12

♬ Used To Be Young - Miley Cyrus




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen