search
Prime Video-hit 'The Terminal List' krijgt een prequel-serie
Series / Nieuws

Prime Video-hit 'The Terminal List' krijgt een prequel-serie

Chris Pratt is weer van de partij, maar de vraag is in welke mate.

Antoine Fuqua, regisseur en uitvoerend producent van hitserie The Terminal List en de nieuwe film The Equalizer 3, heeft een update gegeven over de prequel op de serie met Chris Pratt.

De serie gaat over Pratts luitenant James Reece, die verzeild raakt in een vergaande samenzwering wanneer zijn groep Navy SEALS wordt afgemaakt tijdens een missie.

Nieuw hoofdpersonage
Ondanks gemengde reacties van de criticie, was de serie een groot succes onder het publiek van Amazon Prime Video. En daarom komt er nu dus een prequel, waarin CIA-agent Ben Edwards (Taylor Kitsch) centraal staat.

Tijdens een gesprek met Collider onthulde Fuqua dat de opnames van de prequel al waren begonnen toen de Hollywood-stakingen roet in het eten gooiden.

Pratt terug?
Fuqua omschreef zijn betrokkenheid bij de nieuwe serie, maar hintte ook naar Pratts terugkeer in de serie met Kitsch.

Aldus Fuqua:

"O, ja. We waren zwaar betrokken bij de prequel tot de staking toesloeg. Ik ben absoluut weer van de partij, want ik houd van die franchise.



Als ik beschikbaar, zal ik zeker een aflevering regisseren. Dat staat vast. Ik zal er waarschijnlijk een of twee met Chris regisseren, maar het is een prequel met Taylor Kitsch als hoofdrolspeler."

De opnames van de The Terminal List-prequel worden hervat zodra de stakingen in Hollywood voorbij zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen