search
'The Wheel of Time' seizoen 2: Moiraine wordt op de proef gesteld, spannende tijden liggen in het verschiet
Series / Nieuws

'The Wheel of Time' seizoen 2: Moiraine wordt op de proef gesteld, spannende tijden liggen in het verschiet

De Aes Sedai wordt op de proef gesteld en zal moeten weten te manoeuvreren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als Aes Sedai is Moiraine (Rosamund Pike) een formidabel personage. Dit is maar goed ook, want in het nieuwste seizoen van The Wheel of Time krijgt zij het nodige voor de kiezen.

Moiraine moet geheim zien te houden dat Rand (Josha Stradowski) nog leeft. Zij is echter haar connectie met de Ene Kracht kwijt, waardoor ze niet meer kan geleiden. In een interview met Entertainment Weekly maakt hoofdrolspeelster Rosamund Pike duidelijk dat haar personage niet voor een gat te vangen is.

Diepe depressie


De Aes Sedai heeft nog genoeg andere vermogens en vaardigheden. Pike: "De Ene Kracht voelt als een soort levenskracht. Het feit dat ze dit kwijt is moet als een depressie voelen. Moiraine kan echter op andere dingen leunen om vooruit te komen: haar sluwheid, haar vermogen om anderen te manipuleren en haar strategisch denken".

Doordat Moiraine haar grootste wapen niet tot haar beschikking heeft zal ze haar kaarten anders moeten spelen. In seizoen 2 is het goed mogelijk dat zij besluit om geleiders te helpen die door de Seanchan gevangen zijn genomen. Hierdoor zullen we ongetwijfeld nieuwe kanten aan Moiraine's karakter ontdekken in het nieuwe seizoen van deze fantasyserie.

Kijk The Wheel of Time op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen