search
Bloedstollende thriller met Hugh Jackman stream je nu op Netflix
Films / Nieuws

Bloedstollende thriller met Hugh Jackman stream je nu op Netflix

De film 'Prisoners' uit het jaar 2013 heeft veel lovende kritieken ontvangen en was ook genomineerd voor een Oscar. Stream hem vanaf vrijdag 3 september op Netflix.

De thriller heeft een speelduur van ruim tweeëneenhalf uur maar als we de kritieken mogen geloven, zijn ze het allemaal waard om te zien.

De film is geregisseerd door Denis Villeneuve. Andere films die hij onder meer op zijn naam heeft staan zijn Dune, Blade Runner 2049 en Arrival.

Synopsis


De ergste nachtmerrie van Keller Dover wordt werkelijkheid wanneer zijn dochter en haar vriendinnetje vermist raken. Het laatst zijn ze spelend gezien in de buurt van een onbekende camper. Detective Loki start een onderzoek naar de mysterieuze verdwijning van de meisjes.

Wanneer hij iemand arresteert en dit niets oplevert, is hij uiteindelijk genoodzaakt de verdachte vrij te laten. De radeloze Keller is zijn vertrouwen in de politie kwijt en neemt het initiatief in eigen handen.

In de film


Naast Jackman zien we andere grote namen in deze thriller voorbij komen. We zien Jake Gyllenhaal, Viola Davis, Maria Bello, Terrence Howard en Paul Dano.



Angstaanjagend


De film scoort hoog op IMDb met een 8.1/10. Bij Rotten Tomatoes scoort de film een gemiddelde van 84% en vertelt een recensent onder meer het volgende over de film. "Gefilmd als een horrorfilm, en met een bijpassende sfeer, is 'Prisoners' angstaanjagend en zal je bijblijven." Een ander zegt, "Een langzaam brandend kruitvat vol mysterie en emotie dat het publiek opwindt en nooit meer loslaat.".





Netflix


Wanneer je in bent voor een goede en bloedstollende thriller is het zeker aan te raden om Prisoners te gaan kijken. Vanaf vrijdag 3 september kan je deze bloedstollende film bij Netflix streamen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen