search
De Humphreys uit 'Gossip Girl' eindelijk herenigd op Instagramfoto
Series / Nieuws

De Humphreys uit 'Gossip Girl' eindelijk herenigd op Instagramfoto

Na ruim tien jaar zijn Dan en Jenny Humphrey eindelijk herenigd.

Tien jaar nadat Gossip Girl eindigde, zijn de Humphreys eindelijk herenigd. Penn Badgley en Taylor Momsen zijn namelijk samen te zien op een foto op Instagram.

Gossip Girl liep zes seizoenen lang, van 2007 tot en met 2012. De serie volgde de dramatische gebeurtenissen op een rijke middelbare school in de Upper East Side. Badgley speelde beursstudent Dan Humphrey in alle 121 afleveringen van de serie. Momsen speelde zijn zus Jenny in de eerste vier seizoenen, voordat ze de serie verliet.

Podcast


Wel keerde Momsen in december van 2012 terug voor de seriefinale. En nu zijn de Humphrey broer en zus opnieuw herenigd, ruim tien jaar nadat de serie tot zijn einde kwam, en wel voor de podcast van Badgley. Het officiële Instagram-account voor zijn podcast Podcrushed deelde onlangs een post waarop Badgley met Momsen te zien is.

De post bestaat uit een paar foto's waarop de twee samen poseren. Het onderschrift luidt "een reünie die het wachten waard is", waarna hij een grapje maakt: "vraag ons niet wat er op de tweede foto aan de hand is, wij weten het ook niet".

Tijd in de serie


De post verklapt niet waar de podcast precies over zal gaan, maar de twee zullen het hoogstwaarschijnlijk wel even hebben over hun tijd samen in de serie. Bekijk Gossip Girl op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen