'Gossip Girl' dumpt al zijn oorspronkelijke sterren

De revival van Gossip Girl brengt niemand terug, zelfs niet voor een cameo.

Jim Pedd, 7 juli 2021 07:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er komt een reboot van Gossip Girl aan. Maar opmerkelijk genoeg krijgen we in de reboot geen van de oorspronkelijke castleden te zien.
Een decennium geleden kwam Gossip Girl, na maar liefst vijf jaar op televisie, tot een einde. We volgen in de show de levens, schandalen en relaties van diverse jonge socialites in New York. En de toekomst van de franchise verkeert nu in handen van Joshua Safran, die helemaal zijn eigen ding gaat doen.

Geen oorspronkelijke castleden
In plaats van de serie opnieuw uit te willen vinden, keren in de reboot geen oude bekenden terug. We volgen in plaats daarvan een aantal nieuwe personages.

Daarmee keren de belangrijkste castleden, gespeeld door onder meer Blake Lively (Serena van der Woodsen), Ed Westwick (Chuck Bass), Leighton Meester (Blair Waldorf), Sebastian Stan (Carter Baizen) en Chance Crawford (Nate Archibald) dus niet terug.

Safran liet tijdens een interview weten dat hij hier bewust voor koos. "Hopelijk komt het ooit zover en zullen we de cast vragen om terug te keren als het eenmaal zover is. Er zitten wat cameo's in het eerste seizoen van mensen van de oorspronkelijke serie, maar niet de series regulars. Het publiek zou de nieuwe personages namelijk nooit accepteren als ze in de schaduw van de oorspronkelijke personages staan."
Bron: People

Lees meer over: Gossip Girl, HBO, Reboot

Informatie over de serie: Gossip Girl

Populair nieuws