search
Zenuwslopende Zweedse thriller sprint de Netflix Top 10 in
Films / Nieuws

Zenuwslopende Zweedse thriller sprint de Netflix Top 10 in

De Zweedse Netflix-film 'En dag och en halv' wordt door Netflix omschreven als spannend en ontroerend. De film is pas net te streamen bij de dienst maar weet al de vijfde positie in de Netflix Top 10 in te nemen.

De thriller, ook wel genoemd A Day and a Half, weet een hoop mensen naar zich toe te trekken want velen hebben de film al gestreamd. Kijk hem nu bij Netflix of voeg hem toe aan je watchlist voor een ander moment.

De film is geregisseerd door Fares Fares. Recentelijk heeft hij ook afleveringen geregisseerd van het populaire The Wheel of Time en speelde hij hier een rol in.

Cast


Net als in The Wheel of Time speelt Fares ook mee in En dag och en halv. De cast wordt verder onder meer versterkt door Alexej Manvelov, Alma Pöysti, Annika Hallin, Stina Ekblad, Johni Tadi en Annica Liljeblad.

Synopsis


In een wanhopige poging om zich te herenigen met zijn dochter, stormt een gewapende man het medisch centrum binnen waar zijn vervreemde vrouw werkt en ontvoert haar.

Wanneer politieagent Lukas betrokken raakt begint er een emotionele en zenuwslopende roadtrip. Ze reizen het Zweedse landschap over terwijl de politie hen op de hielen zit.Aardige start


De film is pas net te zien dus hoe de film ervoor staat, zal zeker nog gaan veranderen. Op IMDb pakt de film na bijna zeshonderd stemmen nu een 5.9/10. Momenteel zien we op Rotten Tomatoes alleen een publieksscore van 67%.

Bij MovieMeter zien we nu ook een beginnende score van een aantal stemmen, daar staat de film nu op 2.5/5.Streamen


Als je van Zweedse thrillers houdt is het zeker aan te raden om En dag och en halv te gaan streamen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen