search
Deze 3 splinternieuwe films weten op Netflix te bekoren
Films / Featured

Deze 3 splinternieuwe films weten op Netflix te bekoren

Een vechtscheiding loopt uit de hand, een muzikale partyfilm en een klein paradijsje.

Op Netflix werden deze week weer enkele mooie films online gezet. De recensenten van FilmTotaal laten wederom hun kritische licht op hen schijnen en delen met je of de nieuwe oogst de moeite van het kijken waard zijn.

En Dag och en Halv | NetflixDeze Zweedse gijzelingsthriller over een wanhopige man, opgesloten in dezelfde auto met zijn ex-vrouw en een politieagent onder schot, weet te verbazen door zijn spel met het genre en de diepgang van de personages. Daarom kon de film rekenen op 3.5 ster van recensent Femke van Kooten.

Ze stelde: "Gedurende de film wordt langzamerhand duidelijk wat [echtgenoot] Artans motivaties zijn en verslechtert de situatie steeds meer. Zo op het eerste gezicht klinkt dit als een van de ontelbare dertien-in-een-dozijn-thrillers die Netflix te bieden heeft, maar niets blijkt minder waar."

Lees de rest van de recensie.

Friday Night Plan | NetflixIn deze Indiase coming-of-agefilm regeert vooral de lol in de levens van de twee feestbeesten Siddharth en Aditya. En daarbij mag natuurlijk een Bollywoodnummertje niet ontbreken. Arjan Welles beloofde de partyfilm met 3 sterren.

Hij vond: "'Friday Night Plan' is overduidelijk op Amerikaanse leest geschoeid en zal daardoor waarschijnlijk een breed publiek aanspreken. Deze vlotte komedie met een licht dramatisch randje vormt dan ook een vermakelijke zit, ook al beklijft hij nergens. Typisch escapisme dus, omlijst met een aanstekelijke soundtrack en smakelijk in beeld gebracht."

Lees de rest van de recensie.

La Gran Seducción | NetflixDe komst van een groot bedrijf leidt tot veel bonje en bedrog op het schattige eilandje Santa. Deze Mexicaanse komediefilm schetst een klein paradijsje volgens Terence Shea, maar bereikt niet veel meer dan een minivakantie naar het eiland voor de kijker.

Hij gaf de komedie 3 sterren, en vertelde: "Dankzij het relaxte en sympathieke eilandleven verdient 'La Gran Seducción' een krappe voldoende. Een simpele en mild amusante kijkervaring. Er wordt bijna niks getoond van het vasteland, dus het minimalistische paradijsje voelt als de hele wereld."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen