search
Aanrader: deze klassieke topserie met Johnny Depp staat gratis op YouTube
Series / Nieuws

Aanrader: deze klassieke topserie met Johnny Depp staat gratis op YouTube

Je herkent de jeugdige Johnny Depp haast niet meer als piepjonge undercoveragent.

Op YouTube kan je eindeloos oude films, kattenvideo's en geinige homevideo's blijven kijken, maar ook enkele kwalitatieve series kan je er gratis op vinden. Een dikke aanrader is 21 Jump Street met een verbluffend jonge Johnny Depp.

In de jaren tachtig kwam dit misdaaddrama uit van Stephen J. Cannell en Patrick Hasburgh. In 21 Jump Street zien we Johnny Depp in de rol van Tom Hanson, een undercoveragent die de jeugdcriminaliteit in duikt.

Verhaal


De serie richt zich op een groep jeugdig uitziende undercoveragenten, die verschillende soorten misdaden onderzoeken op scholen, in bendes en op andere tienerlocaties.

Oorspronkelijk zou de serie Jump Street Chapel gaan heten naar het kerkgebouw waarin de eenheid zijn hoofdkwartier heeft. Uiteindelijk besloot Fox de naam te wijzigen om kijkers niet te laten denken dat het ging om een religieus programma.

Film


De naam 21 Jump Street kan je wellicht kennen van de gelijknamige film uit 2012 met Channing Tatum en Jonah Hill. Dan begrijp je nu ook waar we de cameo van Johnny Depp aan te danken hebben aan het einde van het verhaal.In 2014 volgde de vervolgfilm met dezelfde cast en de bijster verbazingwekkende naam 22 Jump Street.

Nu te zien


Benieuwd geworden naar Johnny Depp in zijn jongere jaren? Bekijk hieronder de eerste aflevering van 21 Jump Street uit 1987.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen