search
Ontdek: waarom 'How I Met Your Father' de verwachtingen niet kon waarmaken
Series / Nieuws

Ontdek: waarom 'How I Met Your Father' de verwachtingen niet kon waarmaken

Het is ook altijd wel lastig om het succes van het origineel te evenaren.

Onlangs werd bekend dat de opvolger van het immens populaire How I Met Your Mother is geannuleerd. De spin-off How I Met Your Father houdt er na twee seizoenen mee op.

Tegenwoordig krijgen series een stuk korter de tijd om te bewijzen dat ze de tijd, moeite en geld waard zijn. In het geval van How I Met Your Father was het nog niet helemaal duidelijk waarom het geannuleerd werd.

Opeenstapelende negativiteit


Net zoals in het origineel draait How I Met Your Father om de hoofdpersoon die een verhaal vertelt aan de toekomstige kinderen hoe die verliefd werden op een van de ouders. De hoofdrol wordt in deze serie gespeeld door Hilary Duff.

Het probleem met de spin-off zat hem vooral in de negatieve ontvangst. Vanaf het begin werd de serie al slecht ontvangen. Zo scoorde het eerste seizoen op Rotten Tomatoes een magere 38%, en seizoen twee een nog slechtere 33%.

Soms hebben series tijd nodig


Het gebeurt niet altijd dat een serie vanaf het eerste moment gelijk raak is. Zo was het eerste seizoen van de Amerikaanse versie van The Office ook niet zo geliefd als de rest van de serie bij miljoenen fans uiteindelijk wel bleek te zijn.



Helaas is het tegenwoordig weinig series gegeven tijd te krijgen om zich te ontwikkelen. Kijk desalniettemin alle afleveringen van How I Met Your Father op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen