search
Deze 4 nostalgische prequelseries op Netflix nemen je mee terug de tijd in
Series / Featured

Deze 4 nostalgische prequelseries op Netflix nemen je mee terug de tijd in

Maak je klaar voor een enkeltje nostalgieland met deze 4 prequels.

Veel geweldige verhalen kennen vaak ook een lange voorgeschiedenis, die met een prequelfilm of -serie kan worden gedeeld met een enthousiast publiek. Met deze 4 ijzersterke prequelseries wist Netflix vele kijkers weer mee te nemen naar het verhaal waar ze zo van houden.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story | Netflix | 6 afleveringen


Deze historische dramaserie werpt een dieper licht op het leven van Queen Charlotte, een van de meest intrigerende personages uit de populaire serie Bridgerton. We duiken in haar verleden, intriges aan het hof, en ontdekken de geheimen achter haar scherpzinnige geest.



Wet Hot American Summer: First Day of Camp | Netflix | 8 afleveringen


Deze komische serie neemt je mee terug naar het zomerkamp waar het allemaal begon. Met een sterrencast en een dosis absurde humor volgen we de knotsgekke gebeurtenissen op de eerste dag van het zomerkamp Firewood in 1981, beroemd uit de cultfilm Wet Hot American Summer.



Better Call Saul | Netflix | 6 seizoenen


In deze spannende misdaadserie volgen we het leven van Jimmy McGill, een onhandige advocaat die later de beruchte advocaat Saul Goodman wordt. Terwijl Jimmy zijn weg vindt in de onderwereld van de wet, ontdekken we de complexe personages en duistere intriges die leiden tot de gebeurtenissen in Breaking Bad.



The Dark Crystal: Age of Resistance | Netflix | 10 afleveringen


Deze epische fantasieserie is een prequel op de klassieke film The Dark Crystal. We worden meegenomen naar de wereld van Thra, waar een groep dappere Gelflings in opstand komt tegen de kwaadaardige Skeksis om hun thuisland te redden. Met adembenemende beelden en verbluffende wezens is dit een reis vol magie en gevaar.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen