Nieuwe trailer 'Loki' seizoen 2 bevat meer beelden van Kang the Conqueror

Vanaf 6 oktober wordt het weer smullen geblazen voor fans van de God of Mischief.

Zilko Tarici, 05-09-2023 09:15

De God of Mischief maakt zich op voor wederom een avontuur vol tijdreizen in het tweede seizoen van Marvels Loki. Maar ook opperschurk Kang the Conqueror is van de partij!
Tom Hiddleston speelt in het tweede seizoen voor de tiende keer Loki. Fans zagen hem voor het laatst toen hij in paniek door het hoofdkwartier van de Timer Variance Authority rondwandelde nadat Sylvia, een van zijn varianten, net He Who Remains had gedood.

Mysterieuze schurk

Dit was in essentie het begin van de Multiverse Saga, waar Kang the Conqueror de hoofdschurk van is.

Het MCU bevindt zich in fase 5 en alle wegen leiden uiteindelijk naar Avengers: The Kang Dynasty.En die Kang gaan we eindelijk weer zien in het tweede seizoen van Loki in een prominentere rol. En naar verwachting wordt die verhaallijn verder uitgebreid in de zes nieuwe afleveringen.

Tijdige opwachting

In de nieuwste trailer voor Loki S2, die je hieronder kunt bekijken, zien we Jonathan Majors als Victor Timely, de Kang-variant die we voor het eerst zagen na de aftiteling van Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Hoe dit allemaal verder gaat verlopen gaan we zien vanaf 6 oktober, de datum waarop het tweede seizoen van Loki debuteert op Disney+.
Lees meer over: Kang, Jonathan Majors, Loki, Tom Hiddleston, Disney Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Langverwachte Marvel-serie pas in 2025 te zien

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in