search
Prime Video-hitserie verbreekt kijkcijferrecords en krijgt officieel een nieuw seizoen
Series / Nieuws

Prime Video-hitserie verbreekt kijkcijferrecords en krijgt officieel een nieuw seizoen

Het tweede seizoen was een knaller waardoor Prime Video er een vervolg aan vastplakt.

The Summer I Turned Pretty, gebaseerd op de trilogie van Jenny Han, blijkt een topper te zijn. Prime Video wachtte even af wat seizoen 2 zou doen en hun geduld werd rijkelijk beloond.

De tiener-dramedy startte op 14 juli met het tweede seizoen. Hoewel de serie goede kritieken kreeg, waren de kijkcijfers nog steeds een aangename verrassing. De eerste aflevering trok namelijk twee keer zoveel kijkers als die van seizoen 1.

Spijkers met koppen


Deadline bericht dat hogerhand hierop besloot om spijkers met koppen te slaan en akkoord te geven voor een derde seizoen. Dit besluit is genomen voor de algehele Hollywood-staking, en betekent dat de opnames pas van start gaan wanneer deze is geëindigd.

The Summer I Turned Pretty heeft natuurlijk al de potentiële interesse van de fans van Jenny Hans boeken. Daarnaast biedt de brede cast aanknopingspunten voor de kijkers. Er zijn meerdere personages die allemaal verschillende types mensen zijn. Je appelleert hierdoor aan een breed publiek. Tot slot zijn de acteurs relatieve nieuwkomers waardoor het geheel een vernieuwende indruk wekt. Deze 'formule' heeft duidelijk prima gewerkt een nieuwe streaminghit opgeleverd.

Je kunt The Summer I Turned Pretty streamen op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen