search
Officiële releasedatum van 'Goosebumps' op Disney+ aangekondigd: ouderwets griezelen
Series / Nieuws

Officiële releasedatum van 'Goosebumps' op Disney+ aangekondigd: ouderwets griezelen

De serie gebaseerd op de griezelige boeken komt op een toepasselijke datum uit.

Binnenkort komt Disney+ met de griezelige nieuwe serie Goosebumps. De serie, gebaseerd op de boeken van R.L. Stine, wordt in een nieuw jasje gestoken en Disney maakt bekend wanneer we het kunnen gaan kijken.

Veel mensen zullen de boeken en de serie uit de jaren 90 nog wel herinneren. Stine maakte in die tijd een zeer succesvolle reeks, die in Nederland Kippenvel heette, met enge verhalen die geschikt waren voor oudere kinderen en volwassenen.

Flinke release


Het 10-afleveringen tellende Goosebumps van Disney+ gaat op vrijdag 13 oktober in première. De eerste vijf afleveringen worden direct online gezet als onderdeel van Disney's 'Hallowstream'-viering.

Daarna volgt wekelijks een nieuwe aflevering. Bij Disney kunnen ze in ieder geval niet wachten om de serie uit te brengen. Hoofd van Disney Branded Television, Ayo Davis, zegt verheugd te zijn om de enge verhalen in de nieuwe serie naar het publiek te brengen.

Mysterie en spanning


Disney's Goosebumps volgt vijf scholieren als ze op een duistere en verknipte reis gaan om het tragische geval van Harold Biddle te onderzoeken, die dertig jaar eerder kwam te overlijden, terwijl ze de donkere geheimen uit het verleden van hun ouders ontdekken.Kijk vanaf 13 oktober naar het nieuwe Goosebumps op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen