search
Op welke streamingdienst staat 'Barbie' straks?
Films / Nieuws

Op welke streamingdienst staat 'Barbie' straks?

We kunnen op dit moment met zekerheid zeggen dat 'Barbie' de succesvolste film van 2023 is. Het zal niet lang meer duren voor je de film thuis kan gaan streamen.

Momenteel is het al mogelijk om de film thuis te kijken, je kan 'Barbie' momenteel kopen of huren bij Prime Video.

Hoe fijn dit ook is, we zitten allemaal te wachten op de release op een van de streamingdiensten. Laatst maakte Warner Bros. bekend dat de film in de VS vanaf 12 september te huur en te koop is.

Warner Bros.


Momenteel is er nog geen datum bekend wanneer we hier in Nederland de film kunnen streamen of kunnen kopen.

Wel weten we dat Barbie een film van Warner Bros. is en dat de film naar de streamingdienst HBO Max zal gaan komen. Als je daar een abonnement hebt, kan je de film daar straks gaan kijken. Momenteel is een exacte datum nog niet bekend.

Het verhaal


Barbie en Ken hebben de tijd van hun leven in de kleurrijke en schijnbaar perfecte wereld van Barbieland. Het is elke avond feest en iedereen is altijd vrolijk. Om de een of andere reden begint ze zich toch minder gelukkig te voelen dan ze dacht en al snel stort haar wereld in.



Maar als Barbie en Ken de kans krijgen om naar de echte wereld te gaan, in de hoop dit probleem op te lossen, ontdekken ze al snel de geneugten en gevaren van het leven tussen mensen.

Topcast


De film van regisseur Greta Gerwig bevat een grote sterrencast met onder meer Margot Robbie, Ryan Gosling, Issa Rae, Kate McKinnon, Simu Liu, Kingsley Ben-Adir, Scott Evans, Dua Lipa, Emma Mackey, John Cena en Hari Nef.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen