search
'Goosebumps' voegt twee nieuwe namen toe aan cast van griezelserie
Series / Nieuws

'Goosebumps' voegt twee nieuwe namen toe aan cast van griezelserie

Zij complementeren het rijtje acteurs in de spannende nieuwe serie voor jong en oud.

Sinds de bekendmaking van Disney+ dat er een live-action serie zou komen van 'Goosebumps' zijn de makers druk bezig geweest met de productie. Na het schrijven, produceren en casten voegt Disney+ nu twee nieuwe namen toe die de cast zullen versterken.

Eerder werd al bekend dat acteurs Ana Yi Puig, Will Price, Miles McKenna en Justin Long hun opwachting in de serie zouden maken. Nu sluiten Zack Morris en Isa Briones zich aan bij de rest van de cast. Zack Morris is waarschijnlijk het meest bekend van de Britse soapserie EastEnders van de BBC. Isa Briones speelde in de eerste twee seizoenen van Star Trek: Picard van Paramount+.

Tieners in griezelige problemen
Goosebumps van Disney+ volgt een groep tieners die bovennatuurlijke krachten weten los te laten op hun stad. In een poging om de stad te redden moeten ze, ondanks en dankzij hun rivaliteit, verleden en vriendschappen, met elkaar samenwerken. Terwijl dit plaatsvindt leren ze gaandeweg over het verleden van hun eigen ouders en de geheimen die ze hebben. De serie zal gebaseerd zijn op de vijf meest populaire boeken uit de Goosebumps reeks.

De aankomende serie van Disney+ en de twee films uit 2015 en 2018 zijn voorgegaan door een live-action serie die liep van 1995 tot 1998. Ze zijn allen gebaseerd op de populaire kinderboekenserie Goosebumps van auteur R.L. Stine. In Nederland zijn de boeken beter bekend als Kippenvel.

Het is nog niet bekend wanneer Goosebumps precies uitkomt maar dit zal begin 2023 worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen