search
Niet te Missen: Alle belangrijke weetjes over 'The Boys' nieuwe spin-Off 'Gen V'
Series / Nieuws

Niet te Missen: Alle belangrijke weetjes over 'The Boys' nieuwe spin-Off 'Gen V'

Alle belanrijke informatie van de nieuwe The Boys spin-off Gen V is hier te vinden.

Nog even en dan komt de langverwachte The Boys spin-off Gen V uit. Dit is alles wat we tot nu toe over de serie weten, inclusief de cast, personages en de verschijningsdatum.

Gen V zal het universum van The Boys uitbreiden. Net zoals de originele serie, speelt Gen V zich af in de verwrongen wereld die we allemaal zo goed kennen, maar nu met een focus op Godolkin University School of Crimefighting.

De trailer


De laatste trailer laat zien dat Gen V niet bang is voor bloederige beelden en de R-rated aspecten staan zeker centraal. Het hoofdpersonage Marie kan namelijk bloed beheersen.

De cast


Jaz Sinclair zal de belangrijke rol van Marie op haar nemen. Ze wordt vergezeld door Patrick Schwarzenegger als Luke Riordan (Golden Boy). Chance Perdomo zal de rol van Andre Anderson tot leven brengen en Lizzie Broadway die van Emma Meyer.

De verschijningsdatum


Na lang wachten is eindelijk de verschijningsdatum bekendgemaakt: op 29 september 2023 zal Gen V te zien zijn op Prime Video. Na 8 afleveringen zal de finale uitkomen op 3 november 2023.

Bekijk hieronder de trailer en stream vanaf 29 september Gen V op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen