'The Walkig Dead': Dit hartverwarmende moment blijft de beste interactie van Daryl en Carol

Dit hartverwarmende moment tussen Daryl en Carol blijft het beste moment van hun vriendschap.

Adrienne Koolen, 08-09-2023 13:27

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De spin-off The Walking Dead: Daryl Dixon komt er langzaam maar zeker aan en dit is dan ook het perfecte moment om terug te kijken naar Daryls mooiste momenten. In dit geval zijn mooiste moment met Carol.
Fans zijn ongelofelijk enthousiast voor de spin-off, maar er is nog onzekerheid over hoe Carol Peletier in de serie zal komen. Daarom is het tijd dat we een mooie herinnering tussen die twee op gaan halen.

Het beste Daryl-en-Carol-moment

De verschillende persoonlijkheden van de twee werkten als magneten voor elkaar. Hun bloeiende vriendschap bleef dan ook al hangen vanaf het moment in seizoen 2 waarin Daryl de Cherokee Rose overhandigde aan Carol.


Als we alle mooie momenten tussen die twee gaan opsommen, zijn we nog wel even bezig. Dus we gaan meteen verder met het allermooiste moment tussen de twee vrienden.

Het allermooiste moment

In seizoen 10, aflevering 1 keert Carol terug van een maandenlange reis en ze wordt meteen begroet door Daryl. Die avond zitten ze rond een kampvuur waar Daryl Carol zijn beste vriend noemt.

Even later geeft Daryl haar een vriendschapsarmband die ze trots om haar pols knoopt. Dit moment is zo mooi, omdat het de eerste keer is dat er een label op hun vriendschap geplakt wordt.

Bekijk hieronder de trailer van Daryls spin-off en stream The Walking Dead op Netflix.

Lees meer over: Fear the Walking Dead, Ruben Blades, Kim Dickens, Colman Domingo, Danay Garcia, Jenna Elfman, Karen David

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie