search
Sensationele thriller weet Netflix-kijkers voor zich te winnen
Films / Nieuws

Sensationele thriller weet Netflix-kijkers voor zich te winnen

'Jack Reacher' is sinds kort te streamen op Netflix en velen van jullie hebben dit ontdekt. De film komt binnen in de Netflix Top 10 op de negende plek.

De ruim twee uur durende film uit 2012 is gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van Lee Child. Mocht je de film nog niet gezien hebben, stream deze dan nu bij Netflix.

Regisseur Christopher McQuarrie weet goed te scoren met de film. McQuarrie is als regisseur ook wel bekend van zijn werk aan The Way of the Gun en Mission Impossible: Dead Reckoning Part One.

Cast


Tom Cruise schittert als keiharde actieheld in deze thriller. Naast hem zien we onder anderen Rosamund Pike, David Oyelowo, Jai Courtney, Vladimir Sizov, Joseph Sikora en Alexia Fast.

Synopsis


Wanneer er vijf mensen worden neergeschoten, heeft de politie al snel een dader opgepakt, een voormalig sluipschutter. Tijdens zijn ondervraging blijkt dat hij alleen maar wil dat Jack Reacher gevonden wordt.

Een zoektocht naar de waarheid begint waarbij Jack Reacher tegenover een grote meedogenloze vijand komt te staan.



Strakke opening


Recensent Thierry Verhoeven geeft de film op de site van Filmtotaal 3/5 sterren. "In de uiterst strak gefilmde openingsscène blijkt regisseur Christopher McQuarrie de kunst voor suspense zeer goed bij Alfred Hitchcock te hebben afgekeken. Door met een professioneel uitgevoerde act of random violence te openen, plaatst hij de film bovendien zeer stevig in het heden.", vertelt hij onder meer in zijn recensie.

Op IMDb weet de film een mooie 7/10 te pakken en bij Rotten Tomatoes doet de film het aardig met een gemiddelde score van 65%.

Netflix


Wanneer je de film wilt zien, of nog een keertje wil streamen, dan kan je dat doen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen