search
Nieuwe online sensatie 'One Piece' op Netflix: Seizoen 2 is al in productie.
Series / Nieuws

Nieuwe online sensatie 'One Piece' op Netflix: Seizoen 2 is al in productie.

De nieuwste serie van Netflix staat nog maar net online en seizoen 2 is al onderweg.

Mocht je nou ontzettend hebben genoten van de nieuwste Netflix-hot One Piece dan hebben de producenten goed nieuws: de scripts van een mogelijke tweede seizoen liggen al klaar.

Volgens Marty Adelstein, CEO van Tomorrow Studios die One Piece samen met maker Eiichiro Oda en uitgever Shueisha maakt, is alles al startklaar voor seizoen twee alleen is er nog wel een flink obstakel dat moet worden opgelost.

Snel oplossen die stakingen


Het is namelijk momenteel niet mogelijk om aan de productie te beginnen. Hoewel de scripts al geschreven zijn, staakt momenteel de acteursvakbond SAG-AFTRA ook, waardoor het inzetten van acteurs niet mogelijk is.

President van Tomorrow Studios, Becky Clements, zegt dat als er binnen een korte termijn een resolutie komt in het conflict met de studio's, het tweede seizoen van One Piece binnen 12 tot 18 maanden in première kan gaan.

Nog geen groen licht van Netflix


Daarnaast heeft Netflix het tweede seizoen officieel nog niet besteld. Dit zal echter niet lang duren, gezien het succes van One Piece. Het heeft in de korte tijd dat het online staat zelfs al records van Wednesday en Stranger Things verbroken.



Kijk alle afleveringen van One Piece op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen