search
Exclusieve Netflix-release: 'The Sandman', de favoriete serie voor liefhebbers van fysieke kopieën
Series / Nieuws

Exclusieve Netflix-release: 'The Sandman', de favoriete serie voor liefhebbers van fysieke kopieën

Er zijn dus nog meer dan genoeg mensen die graag een fysieke uitgave van hun lievelingsserie hebben.

De indrukwekkende fantasy-serie The Sandman mag zich bij een heel kort rijtje voegen van Netflix-series die een fysieke release krijgen. Binnenkort kan je de serie weer ouderwets in je machine schuiven.

De serie zal in zijn geheel verschijnen op DVD, Blu-ray en 4K Ultra HD. Daarnaast kan je veel beelden achter de schermen verwachten, plus de speciale elfde aflevering Dreams of a Thousand Cats/Caliope.

The Sandman gaat Netflix voorbij


Normaliter zijn de Netflix-originals alleen beschikbaar voor kijkers die een abonnement bij de streamingdienst hebben, maar soms hebben series zoveel impact dat ze beschikbaar worden gesteld voor het algemene publiek.

Zo hebben in het verleden ook de series The Crown, Stranger Things en Orange is the New Black een fysieke release gekregen. De fysieke release van The Sandman komt wel onverwacht, daar Netflix niet onmiddellijk overtuigd was om de serie te verlengen.

Fantasierijke wereld


The Sandman draait om het hoofdpersonage Dream, gespeeld door Tom Sturridge, die lid is van een groep die metaphysische concepten belichamen en ontsnapt uit zijn gevangenschap om controle over 'The Dreaming' te heroveren.



Je kan The Sandman ook gewoon nog streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen