search
Setfoto's van 'The Sandman' seizoen 2 tonen een nieuw castlid
Series / Foto's

Setfoto's van 'The Sandman' seizoen 2 tonen een nieuw castlid

De eerste setfoto's van het langverwachte seizoen 2 zijn nu online te bekijken.

De stripboekserie van Neil Gaiman werd lang onverfilmbaar geacht. Na een jarenlang proces waren de avonturen van Morpheus (Tom Sturridge) eindelijk op het scherm te zien.

Seizoen 2 is momenteel in productie en de fans hebben duidelijk niet stilgezeten. Je kunt de foto's hier, hier en hier bekijken.

Begrafenisplechtigheid


The Sandman filmt momenteel in Engeland. We zien een mysterieuze begrafenisscène, waarbij Morpheus een oud boek op een grafsteen legt. Volgens de Daily Mail betreft het een 150 jaar oud exemplaar van De Tovenaar van Oz. Hij wordt hierbij vergezeld door Death (Kirby Howell-Baptiste).

Personage uit de strip?


De foto's laten echter ook een nieuw castlid zien. Het betreft hier de non-binaire Indya Moore (Pose). Hen filmde een aantal scènes en hoewel er momenteel nog niks officieel bekendgemaakt is mogen we er van uitgaan dat Moore van de partij zal zijn.

In een eerder interview met Metro vertelde Gaiman over de plannen om Wanda Mann in seizoen 2 te introduceren. In de strips heeft de transgender Wanda een belangrijke verhaallijn. Een mogelijkheid is dus dat Moore in de rol van Wanda te zien zal zijn. Het tweede seizoen van de populaire fantasyserie wordt in de loop van 2024 verwacht.

Je kunt The Sandman bekijken op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen