search
Pas op: Deze angstaanjagende horrorfilm verdwijnt binnenkort van Netflix

Pas op: Deze angstaanjagende horrorfilm verdwijnt binnenkort van Netflix

'Insidious' is pas vanaf maart te zien bij Netflix maar zal binnenkort weer uit het aanbod van de streamer verdwijnen.

Patricia Koning
De film uit 2010 is de eerste in een zesdelige reeks aan films waarvan de laatste nog niet lang geleden uitgebracht werd. Kijk de eerste film nog snel op Netflix want hij is nog maar te zien tot en met 30 september.

De film is geregisseerd door James Wan. Velen kennen hem ook wel van de films Saw, The Nun en M3gan die hij ook geproduceerd heeft.

Synopsis


Een gelukkig gezin verhuist naar een vrijstaande villa en aldaar slaat al snel het noodlot toe. Daar raakt de oudste zoon in coma.

Het lijkt te spoken in het nieuwe huis, er gebeuren allemaal onverklaarbare dingen en de comateuze zoon raakt bezeten door een kwaadwillende entiteit.

Cast


We zien in Insidious onder meer Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins, Lin Shaye, Leigh Whannell, Angus Sampson, Barbara Hershey, Andrew Astor en Corbett Tuck.Een recensent van Filmtotaal geeft de film 4 van de 5 sterren en vertelt onder meer, "De echte kracht van 'Insidious' zit niet zozeer in het verhaal, hoewel er een aantal leuke vondsten in zitten, maar in de manier waarop Wan de film steeds enger weet te maken. De atonale soundtrack draagt daar goed aan bij, maar het zijn vooral de perfect getimede schrikmomenten waarmee hij de kijker terroriseert.".

30 september voor het laatst


Stream deze eerste film uit de gehele reeks op Netflix voordat het te laat is en hij uit het aanbod van Netflix verdwenen is.

Aanbevolen artikelen