search

Ons nieuws van zondag 10 september 2023

De 'Harry Potter'-reboot kan het grootste romantische mysterie uit de franchise oplossen
Series / Nieuws

De 'Harry Potter'-reboot kan het grootste romantische mysterie uit de franchise oplossen

Het liefdesverhaal van Harry's ouders is eigenlijk één groot mysterie.

De nieuwe Harry Potter-serie van HBO kan een hoop details uit de boeken in beeld brengen waar in de films geen tijd voor was. Maar de serie kan zelfs ook verhaallijnen ontdekken die in de boeken niet genoeg aandacht hebben gekregen, waaronder de liefde tussen Harry's ouders: Lily en James Potter.

Hoewel de boeken veel meer informatie bevatten over het verhaal van James en Lily dan de films, blijft er nog steeds veel ongezegd over hoe het paar verliefd werd. Uit de verhalen die Harry over zijn ouders hoorde in de eerste boeken, kunnen we opmaken dat Lily een slimme en grappige heks was die veel gaf om de mensen om haar heen.

James


James wordt weergegeven als brutaal en moedig. Maar in Order of the Phoenix leerde Harry de verontrustende waarheid over zijn vader kennen. James kon arrogant en wreed zijn. In The Deathly Hallows kwam Harry er via de herinneringen van Snape achter dat Lily op een bepaald punt een hekel aan James had en hem arrogant noemde.

Dit roept de vraag op: hoe is Lily ooit verliefd geworden op James? Hoewel dit nooit echt wordt beantwoord in de boeken, zijn er een aantal mogelijkheden. Uit de herinneringen van Snape wordt duidelijk dat James gevoelens had voor Lily. Na de ruzie tussen Lily en Snape was er waarschijnlijk meer ruimte voor hem om dichterbij haar te komen.

Verandering


Het kan ook zo zijn dat James echt een verandering in persoonlijkheid doormaakte, onder andere door de dreiging van Voldemorts Eerste Tovenaarsoorlog. Helaas kunnen fans alleen maar raden, want meer details zijn er gewoonweg niet.Hoewel de ontwikkeling van James niet essentieel is voor het plot, speelt het wel een belangrijke rol in het verhaal. Zonder de antwoorden op de vraag hoe James erin slaagde genoeg te veranderen om Lily verliefd op hem te laten worden, voelt hun romance onvolledig aan. Gelukkig kan de reboot dit oplossen.

Marauders


De Harry Potter-reboot zal een heel seizoen aan elk van de boeken wijden, wat betekent dat er veel ruimte is om het verhaal uit te breiden. Dit betekent waarschijnlijk dat veel van de gebeurtenissen die plaatsvonden voordat Harry werd geboren, hun eigen aflevering kunnen krijgen.De Marauders-generatie is altijd een onderwerp van fascinatie geweest voor Harry Potter-fans. Een flashback-aflevering waarin wordt beschreven hoe James een beter mens werd en Lily's liefde verdiende, zou de thema's van morele ambiguïteit in Harry Potter ondersteunen en hun verhaal geloofwaardiger maken.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Pas op: Deze angstaanjagende horrorfilm verdwijnt binnenkort van Netflix
Films / Nieuws

Pas op: Deze angstaanjagende horrorfilm verdwijnt binnenkort van Netflix

'Insidious' is pas vanaf maart te zien bij Netflix maar zal binnenkort weer uit het aanbod van de streamer verdwijnen.

De film uit 2010 is de eerste in een zesdelige reeks aan films waarvan de laatste nog niet lang geleden uitgebracht werd. Kijk de eerste film nog snel op Netflix want hij is nog maar te zien tot en met 30 september.

De film is geregisseerd door James Wan. Velen kennen hem ook wel van de films Saw, The Nun en M3gan die hij ook geproduceerd heeft.

Synopsis


Een gelukkig gezin verhuist naar een vrijstaande villa en aldaar slaat al snel het noodlot toe. Daar raakt de oudste zoon in coma.

Het lijkt te spoken in het nieuwe huis, er gebeuren allemaal onverklaarbare dingen en de comateuze zoon raakt bezeten door een kwaadwillende entiteit.

Cast


We zien in Insidious onder meer Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins, Lin Shaye, Leigh Whannell, Angus Sampson, Barbara Hershey, Andrew Astor en Corbett Tuck.Een recensent van Filmtotaal geeft de film 4 van de 5 sterren en vertelt onder meer, "De echte kracht van 'Insidious' zit niet zozeer in het verhaal, hoewel er een aantal leuke vondsten in zitten, maar in de manier waarop Wan de film steeds enger weet te maken. De atonale soundtrack draagt daar goed aan bij, maar het zijn vooral de perfect getimede schrikmomenten waarmee hij de kijker terroriseert.".

30 september voor het laatst


Stream deze eerste film uit de gehele reeks op Netflix voordat het te laat is en hij uit het aanbod van Netflix verdwenen is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe setfoto 'House of the Dragon' onthult terugkeer griezelige monsters
Series / Nieuws

Nieuwe setfoto 'House of the Dragon' onthult terugkeer griezelige monsters

Het lijkt erop dat er een aantal griezelige wezens te zien zullen zijn in 'House of the Dragon' seizoen 2...

De opnames van House of the Dragon seizoen 2 zijn al een tijdje in volle gang. Een setfoto lijkt te duiden op een aanzienlijke verandering ten opzichte van het bronmateriaal van George R.R. Martin.

De opnames van House of the Dragon seizoen 2 zijn sinds april aan de gang. Deze mochten ondanks de SAG-AFTRA-stakingen doorgaan, omdat het grootste deel van de cast wordt vertegenwoordigd door de Britse vakbond Equity. De serie is gebaseerd op het boek Fire & Blood van George R.R. Martin, maar bracht in seizoen 1 wat wijzigingen aan.

Wights


Seizoen 2 gaat dit waarschijnlijk opnieuw doen. Een nieuwe setfoto (die je hier kunt bekijken) lijkt namelijk te wijzen op de terugkeer van de 'wights'. Dit komt omdat op de setfoto een bord met het opschrift "Undead" op de toonbank in een make-upcabine voor figuranten te zien is. Dit doet natuurlijk gelijk denken aan de wights, aangezien deze wezens levende lijken zijn.

Fans beginnen zich hierdoor af te vragen of The Army of the Dead terugkeert, nadat deze eerder in Game of Thrones te zien waren. Als het bord op de foto inderdaad betekent dat de wights in House of the Dragon zullen verschijnen, zou dit een aanzienlijke verandering ten opzichte van de boeken betekenen.

Bewijsmateriaal


De setfoto is uiteraard geen officiële bevestiging. Het bord zou ook iets anders kunnen betekenen, of er gewoon kunnen staan als decoratie. Bovendien zouden de wights gezien de tijdlijn van House of the Dragon nog niet aanwezig moeten zijn. Er is echter nog wat aanvullend bewijsmateriaal.Eerder leken andere setbeelden erop te duiden dat The Wall ook in het seizoen zou verschijnen. Dit zorgde voor verwarring, want The Wall maakte geen deel uit van het bronmateriaal van House of the Dragon. Wat deze potentiële terugkeer nog interessanter maakt, is dat de wights in Game of Thrones buiten The Wall voor het eerst geïntroduceerd werden.

Probleem


Daarom gaan geruchten over The Wall en de wights hand in hand. Als The Wall in beeld komt, is het aannemelijk dat de personages in House of the Dragon ook de wezens tegenkomen die daarbuiten ronddwalen. Het enige nadeel is dat dit continuïteitsproblemen zou veroorzaken, aangezien deze twee elementen geen deel uitmaken van het bronmateriaal.Maar zoals we weten heeft de serie al eerder creatieve vrijheden genomen en heeft dit ook nog eens goed uitgepakt. Bekijk House of the Dragon op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De uitdaging van 'Minx': het ontwerpen van sexy kleding uit de jaren 70
Series / Nieuws

De uitdaging van 'Minx': het ontwerpen van sexy kleding uit de jaren 70

Minx was een hele uitdaging voor kostuumontwerper Marie Schley: "Je zou verbaasd zijn hoeveel kleding er in een naaktfotoshoot zit. Hoe wil je anders weten dat het cowboys zijn?"

Het klinkt misschien een beetje apart: kostuums ontwerpen voor naaktmodellen. Dit was precies de uitdaging voor kostuumontwerper Marie Schley in de ordinaire komedie Minx en dit is hoe ze de serie tot leven heeft gebracht.

Minx van maker Ellen Rapoport speelt zich af in het begin van de jaren 70 en volgt een team dat met alle macht hun pornomagazine draaiende probeert te houden.Maak het sexy, maak het mooi


Kostuumdesigner Marie Schley kreeg de eenvoudige taak om de kostuums sexy en leuk te maken. Dat leek nogal lastig in de grote chaos van jumpsuits, ondergoed en kant.

Schley vond de kostuums voor de mannen het leukste aan Minx. Ze vond het geweldig om te spelen met hun pakken, aangezien "mannen minder remmingen hadden om te pronken met hun lichaam".

Karakter toevoegen


De kostuumontwerpster heeft veel geëxperimenteerd met het uiterlijk van de verschillende personages, om zo hun verschillende karakters door te laten schemeren.

Bekijk hieronder een interview met de cast en stream Minx op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fanfavoriet Star Wars-personage maakt verrassende comeback in 'Ahsoka'
Series / Nieuws

Fanfavoriet Star Wars-personage maakt verrassende comeback in 'Ahsoka'

Star Wars-fans kunnen geen genoeg krijgen van dit personage en worden getrakteerd op een cameo.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ondertussen zijn we alweer halverwege het eerste seizoen van Ahsoka. Aflevering 4 beloofde een grote verrassing te worden en dat is het zeker geweest. Onverwachte wendingen, heftige duels en een terugkeer van een geliefd personage.

Star Wars heeft heel veel personages die allemaal een bepaalde indruk achterlaten bij fans, maar ook bij de andere personages. Er is echter één iemand van wie niemand genoeg kan krijgen en hij had een spetterende terugkeer.

De terugkeer van een geliefd personage


Het is natuurlijk Kapitein Carson Teva die een geweldige terugkeer had. Gespeeld door Paul Sun-Hyung Lee verscheen hij als onderdeel van het kleine squadron van generaal Hera Syndulla (Mary Elizabeth Winstead).Kapitein Teva is één van de belangrijkste figuren in het Mando-verse en heeft dan ook in al die series een (kleine) rol gespeeld.

Een mysterieus verleden


Voor een personage dat we zo vaak gezien hebben, weten we opvallend weinig over zijn verleden. Zijn mysterieuze verleden maakt hem aan de andere kant ook wel het geweldige personage dat hij is.

Bekijk hieronder de trailer en stream Ahsoka op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eén van de beste scifi-films ooit gemaakt staat gewoon op Prime Video
Films / Video/clip/featurette

Eén van de beste scifi-films ooit gemaakt staat gewoon op Prime Video

In het aanbod van de verschillende streamingdiensten vinden we ook een hoop mooie scifi-films terug. We hebben er eentje voor je gevonden die je zeker een keer gezien moet hebben als je fan bent van sciencefiction.

Voor de film waar we het nu over hebben gaan we terug naar het jaar 2001. In dit jaar kwam er een erg succesvolle mysterieuze scifi-film uit. En het goede nieuws is, je kan hem gewoon gaan bekijken op Prime Video.

De film Donnie Darko heeft een speelduur van 1 uur en 53 minuten en heeft een aantal Awards weten te winnen. Het is zeker aan te raden om deze film een keer te streamen bij Prime Video.

Regie en cast


De mysterieuze scifi-film is geregisseerd door Richard Kelly. Hij heeft ook films als The Box uit het jaar 2009 en Southland Tales uit het jaar 2006 geregisseerd. Het is een tijdje stil rond hem geweest maar de film Corpus Christi is momenteel in pre-productie en zal in 2024 verwacht worden.

We zien in Donnie Darko onder anderen Jake Gyllenhaal, Jena Malone, Mary McDonnell, Holmes Osborne, Maggie Gyllenhaal, James Duval, Patrick Swayze, Drew Barrymore en Daveigh Chase.

Visioenen


Donnie Darko is een tiener uit een normaal gezin. In een visioen wordt hij gewaarschuwd door een lang konijn dat hem vertelt op een bepaald moment niet in zijn kamer te zijn omdat er een vliegtuigmotor neer zal storten in zijn kamer.Terwijl hij probeert te ontdekken als tiener wat hij wilt in het leven, heeft dit grote konijn een nog veel groter en verontrustend bericht voor hem.

Over de film


Het originele reclamemateriaal voor de film bevatte een neerstortend vliegtuig. De release was vlak na 11 september 2001 en daardoor werd dit allemaal stopgezet. Dit resulteerde in het feit dat de film het aan de kassa's, door gebrek aan reclame, niet zo heel goed deed. De film werd pas echt succesvol toen hij op dvd kwam en zo cult-aandacht kreeg.

Drew Barrymore speelt de leraar van Donnie Darko in de film, zij is in het echt maar vijf jaar ouder dan Jake Gyllenhaal.

Meesterwerk


De film weet op IMDb een erg mooie 8/10 te behalen. Het publiek bij Rotten Tomatoes scoort de film 80%. De critici zijn enthousiaster over de film met 87%. "De theatrale versie is een soort gecomprimeerd meesterwerk, hormonaal, vitaal, versuft en zalig losgeslagen... Ik ben te gehecht aan 'Donnie Darko' om me zorgen te maken over de moedwillige vreemdheid ervan, de mix van concreetheid en ongrijpbaarheid.", vertelt een van de critici.

Op MovieMeter weet de film ook goed te scoren met 3.96/5. Kijker umbra zegt over de film, "Wat een zalige film is me dit, OUTSTANDING! Film bevatte zoveel, maar kwam nooit over als een allegaartje, integendeel. Het past allemaal zo 'mooi' bij elkaar. Na zo'n eerste kijkbeurt blijf je echt wel met de nodige vragen zitten, je blijft er letterlijk nog van nagenieten en zaken plaatsen, de film stopt niet na de aftiteling. Echt hier smul ik van.".

Zeker streamen


Als je van een mysterieuze sciencefictionfilm houdt of van een goede klassieker, dan is het zeker aan te raden om een keer tijd te maken voor Donnie Darko. Stream de film bij Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mila Kunis en Ashton Kutcher bieden wereldwijd excuses aan in video na steun aan Danny Masterson
Series / Nieuws

Mila Kunis en Ashton Kutcher bieden wereldwijd excuses aan in video na steun aan Danny Masterson

Mila Kunis en Ahston Kutcher zijn genoodzaakt hun excuses aan te bieden aan de hele wereld.

Afgelopen week is Danny Masterson, de voormalige That ‘70s Show-ster, veroordeeld tot 30 jaar celstraf na meerdere beschuldigingen van verkrachting. Zijn oude cast heeft op verschillende manieren hierop gereageerd en dit is niet bij iedereen goed gevallen.

Topher Grace (Eric Forman) heeft zichzelf meteen gedistantieerd van Masterson nadat het nieuws uitkwam. Fans prijzen hem hier ook voor, maar ze zijn teleurgesteld met de rest van de cast.

Ondersteunende brieven


Een gedeelte van de That ‘70s Show-cast, waaronder Mila Kunis, Ashton Kutcher, Debra Jo Rupp en Kurtwood Smith, hebben brieven geschreven ter verdediging van Danny Masterson.

Nu hebben Kunis en Kutcher samen een video geplaatst op Instagram waarin ze hun excuses aanbieden en hun keuze uitleggen.

De video


In de video vertellen ze dat ze zich "bewust zijn van de pijn die veroorzaakt is door de karakterbrieven die [ze] namens Danny Masterson hebben geschreven".

Ook leggen ze uit dat de brieven nooit bedoeld zijn om de "getuigenissen van de slachtoffers te ondermijnen". Ze sluiten de video af met de boodschap dat hun hart uitgaat naar iedereen die ooit slachtoffer is geweest van seksueel misbruik.

Bekijk hieronder de video.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ zet deze week 8 nieuwe afleveringen online, met o.a. Disney's 'Ahsoka'
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 8 nieuwe afleveringen online, met o.a. Disney's 'Ahsoka'

Ook deze week heeft Disney+ weer een fantastische reeks series om te bingen.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Futurama (seizoen 11 - aflevering 8)Verschijnt op: 11 september
Genre: Animatie / Avontuur / Komedie
Kijk op: Disney+

Synopsis: Philip J. Fry is een pizzabezorger die per ongeluk in 1999 ingevroren raakt en een millennium later op nieuwjaarsdag 2999 wordt ontdooid.

Only Murders in the Building (seizoen 3 - aflevering 7)Verschijnt op: dinsdag 12 september
Genre: Komedie / Criminaliteit / Drama
Kijk op: Disney+

Synopsis: Only Murders in the Building volgt drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen en er plotseling in verwikkeld raken als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.

Ahsoka (seizoen 1 - aflevering 5)Verschijnt op: woensdag 13 september
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op: Disney+

Synopsis: Na de val van het galactische rijk onderzoekt voormalig Jedi-ridder Ahsoka Tano een naderende dreiging voor het kwetsbare sterrenstelsel.

Overige series nieuw op Disney+Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

10 september: Bleach: Thousand-Year Blood War (seizoen 2 - aflevering 10) - Animatie / Actie / Avontuur - De vrede raakt plots verstoord als alarmbellen door de Soul Society heen luiden. De bewoners verdwijnen zonder enig spoor en niemand weet wie hierachter zit.

12 september: Synduality Noir (seizoen 1 - aflevering 10) - Animatie / Actie - Avontuur - We schrijven het jaar 2242. Kanata wil een Drifter worden. Hij ontmoet Noir, een defecte Magus zonder herinneringen. Omdat Noir uitblinkt in het vechten tegen de Enders, kiest Kanata haar als partner en ontdekt hij wat ervoor nodig is om een Drifter te worden.

13 september: Han River Police (seizoen 1) - Actie / Komedie / Misdaad - Han Dujin en zijn team onderzoeken Go Giseok nadat ze ontdekken dat hij zich verdacht gedraagt ​​bij een gestrand cruiseschip. Al snel ontdekken ze een criminele samenzwering waarbij Giseok, het bedrijf Kyungin River Cruise en hun voormalige bondgenoot Baek Chul betrokken zijn.

13 september: Moving (seizoen 1 - aflevering 16-17) - Actie / Avontuur / Fantasie - In deze bovennatuurlijke actieserie gaan verscholen kinderen met superkrachten en hun ouders die leven met de pijnlijke geheimen uit het verleden samen enorme gevaren tegemoet.

13 september: The Other Black Girl (seizoen 1) - Komedie / Drama / Mysterie - Nella is een zwarte assistent-redacteur die voor een overwegend blanke uitgever in New York werkt. Ze raakt enthousiast als er een andere zwarte vrouw komt werken, maar is zij een vriend of een vijand?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Frasier'-revival: eerste beelden Kelsey Grammer en crew onthuld door Paramount
Series / Nieuws

Nieuwe 'Frasier'-revival: eerste beelden Kelsey Grammer en crew onthuld door Paramount

Frasier heeft een nieuwe serie, een nieuwe cast, maar dezelfde alledaagse problemen.

Over een maand is het zo ver: na twintig jaar komt acteur Kelsey Grammer weer terug als de hilarische, en ietwat pretentieuze, psychiater Frasier Crane in Paramount's nieuwe serie Frasier.

De voormalig radio-psychiater krijgt een compleet verse start in zijn oude buurt in Boston. Het wordt een ontmoeting tussen mensen van weleer en compleet nieuwe personages in de serie waarin Frasier Crane een nieuw hoofdstuk inslaat.

Nieuwe gezichten


Het was al eerder bekend dat de vertrouwde gezichten uit Frasier (1993 - 2004) over het algemeen niet terug te zien zullen zijn. Vooral Frasier's vader Martin Crane komt niet meer terug, daar acteur John Mahoney in 2018 kwam te overlijden.

Er wordt wel een hele lading nieuwe personages toegevoegd, waaronder de zoon van Frasier. Hij wordt in de revival gespeeld door acteur Jack Cutmore-Scott. In de oorspronkelijke reeks werd hij nog gespeeld door acteur Trevor Einhorn.

Frasier in een nieuw jasje


Makers van de revival Joe Cristalli en Chris Harris wilden vooral de relatie tussen Frasier en zijn zoon benadrukken. Waar Frasier en zijn broer Niles zich hebben toegelegd op de psychologische wetenschappen, heeft zoon Freddy zich toegelegd op het werk als brandweerman.

Bekijk op instagramVanaf 12 oktober komt de revival van Frasier uit op Paramount+. Hoogstwaarschijnlijk wordt deze in Nederland op SkyShowtime online gezet.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ontdek meer over Rocket's verleden: 'I Am Groot'-regisseur denkt aan nieuwe spin-off
Series / Nieuws

Ontdek meer over Rocket's verleden: 'I Am Groot'-regisseur denkt aan nieuwe spin-off

Volgens haar zijn er meer dan genoeg mensen die meer willen weten over Rocket's geschiedenis.

Nadat Guardians of the Galaxy Vol. 3 een aantal weken geleden uitkwam, en de James Gunn-trilogie afsloot, bleven veel fans toch benieuwd naar de achtergrond van Rocket Raccoon. Tijd voor een spin-off?

Het zijn niet alleen de fans die meer willen weten over Rocket, ook I Am Groot-regisseuse Kirsten Lepore ziet dat er enorm veel potentie is om een spin-off te maken over de grofgebekte wasbeer.

Een groot mysterie


Het was voordat de derde film uitkwam nog een behoorlijk mysterie waar Rocket vandaan kwam. In de film werd het verdrietige verhaal duidelijk dat Rocket onderdeel was van de verknipte experimenten van High Evolutionary, gespeeld door Chukwudi Iwuji.

Er kwamen een hoop flashbacks voorbij maar er werd ook behoorlijk wat uitgelaten, wat uitstekend behandeld zou kunnen worden in een spin-off, aldus Lepore. Als er sprake zou zijn van een spin-off is het Rocket die het eerste bij haar opkomt.

Einde van een tijdperk


Nu de Guardians of the Galaxy-reeks voorbij is en Gunn en andere sterren hebben aangekondigd niet meer terug te keren is dat hoofdstuk afgesloten. Echter werden in de post-credit scène van de derde film een aantal nieuwe Guardians geïntroduceerd.Ruimte genoeg om het Guardians of the Galaxy-universum uit te breiden dus. Kijk alle aflevering van de eerste spin-off I Am Groot op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: Krijgt Matt Murdock een nieuwe liefde in 'Daredevil: Born Again'?
Series / Nieuws

Gerucht: Krijgt Matt Murdock een nieuwe liefde in 'Daredevil: Born Again'?

"Het personage zal een chique loft delen met Matt, maar er is een twist..."

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een nieuw gerucht beweert dat er een nieuwe liefdesinteresse zal worden geïntroduceerd voor Matt Murdock in Daredevil: Born Again.

Nieuwe liefde met een twist


Een vertrouwde bron, "CanWeGetSomeToast" op Twitter, heeft bevestigd dat eerdere geruchten kloppen, namelijk dat Margarita Levieva de rol van Matt Murdock's nieuwe liefdesinteresse, Heather Glenn, zal vertolken.

Echter, Marvel Studios heeft het personage opnieuw bedacht als een relatietherapeut voor het Marvel Cinematic Universe in plaats van een New Yorkse society dame zoals ze in de stripboeken was.

Ze zal "een chique loft delen met Matt, maar er is een twist... Ze is de therapeut van niemand minder dan Wilson en Vanessa Fisk. Niet alles gaat goed in het Fisk-huishouden nu Wilson burgemeester is...," vertelt de bron.Nieuwe cast


Het is al enige tijd bekend dat Daredevil: Born Again een nieuwe cast van personages zal introduceren voor Charlie Cox's Matt Murdock/Daredevil.

Deborah Ann Woll en Elden Henson worden niet verwacht terug te keren als Karen Page en Foggy Nelson.

Het advocatenkantoor van Murdock en Nelson zal ook niet te zien zijn in Daredevil: Born Again; in plaats daarvan zal Matt Murdock werken bij zijn nieuwe firma, Murdock & Associates.

In plaats van Foggy zal Murdocks nieuwe collega Nikki James' Kirsten McDuffie zijn, een advocate die voor het eerst verscheen in de strip Daredevil #1 in 2011.

The Man Without Fear zal gelukkig in ieder geval één terugkerende bondgenoot hebben, Jon Bernthal keert terug als Frank Castle/Punisher.Burgemeester Kingpin


Hoewel plotdetails voor Daredevil: Born Again nog geheim zijn, zal de Disney+ serie naar verluidt verdergaan met verhaallijnen die zijn vastgesteld in de aankomende MCU-limited serie, Echo.

Zoals Kingpin die zich kandidaat stelt voor het burgemeesterschap van New York City.

Vincent D'Onofrio is terug als Wilson Fisk/Kingpin na zijn vertolking van de geliefde schurk in de Netflix Daredevil-serie en de Disney+ serie Hawkeye. Hij wordt vergezeld door Sandrine Holt als Vanessa Fisk.

Holt vervangt Ayelet Zurer, die het personage speelde in de Netflix-serie.Vanwege de stakingen heeft Daredevil: Born Again nog geen release datum.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze scène uit 'Stranger Things' seizoen 1 is nu veranderd in een plotgat
Series / Nieuws

Deze scène uit 'Stranger Things' seizoen 1 is nu veranderd in een plotgat

Een ingewikkelde serie als 'Stranger Things' bevat gegarandeerd minstens één plotgat.

Stranger Things heeft onze harten gestolen met zijn spannende verhaallijnen, nostalgische jaren 80-vibes en onvergetelijke personages. Maar zoals bij elk ingewikkeld verhaal zijn er momenten waarop fans zich achter het hoofd krabben en het internet moeten afzoeken voor antwoorden.

Hoewel de serie gelukkig niet bekend staat om het hebben van veel plotgaten, is er op Reddit onlangs een moment ter sprake gebracht dat wel een potentiële continuïteitsfout zou kunnen zijn. Het moment in kwestie draait om Dr. Brenner en Eleven.

Geschokt


In seizoen 1 zien we Dr. Brenner behoorlijk geschokt kijken wanneer Eleven de bewakers uitschakelt. Maar hier is het probleem: in seizoen 4 wordt onthuld dat hij al op de hoogte was van de enorme kracht van Eleven. Waarom was hij zo verrast? En waarom zou hij denken dat twee ongewapende mannen El in bedwang zouden kunnen houden?

Sommige fans zijn van mening dat makers The Duffer Brothers de verhaallijn van Eleven voor seizoen 4 misschien nog niet hadden gepland toen ze aan seizoen 1 werkten. Het is mogelijk dat ze niet hadden nagedacht over het geheugenverlies en Elevens ontmoetingen met immense kracht in het verleden.

Controle


Een andere theorie is dat Dr. Brenner de capaciteiten van El stap voor stap testte. Misschien was hij er niet zeker van of haar krachten nog steeds intact waren na bepaalde traumatische gebeurtenissen. Dus toen ze in seizoen 1 haar krachten toonde, was dit voor hem een teken dat ze de controle terug kreeg.Eén fan wees erop dat deze situatie vergelijkbaar is met die van Obi-Wan Kenobi in Star Wars, die beweert dat hij zich niet kan herinneren dat hij een droid bezat, ook al had hij veel avonturen met R2-D2 in de prequels. Bekijk Stranger Things op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'One Piece' op Netflix: wie is de ster die niemand zag aankomen?
Series / Featured

'One Piece' op Netflix: wie is de ster die niemand zag aankomen?

'One Piece' introduceert het personage Buggy the Clown als een beminnelijke schurk.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix's adaptatie van One Piece brengt vertrouwde gezichten uit Eiichiro Oda's manga tot leven in live-action vorm. En Buggy the Clown is een van de personages waar kijkers van zijn gaan houden - zelfs als hij technisch gezien een schurk is.

Onverwachte ster


Buggy the Clown (Jeff Ward) maakt zijn entree aan het einde van de allereerste aflevering van One Piece, maar hij ontmoet Luffy D. Monkey (Iñaki Godoy) en de Straw Hat Pirates officieel pas later.

In aflevering 2 van seizoen 1 van One Piece, getiteld The Man With The Straw Hat, neemt hij Luffy, Nami (Emily Rudd) en Zoro (Mackenyu) gevangen in de hoop de kaart te bemachtigen die ze gestolen hebben van de Marines.

Hoewel de introductie van Buggy de Clown hem er cartoonesk schurkachtig laat uitzien - hij houdt een heel stadje gegijzeld in een circustent. en dwingt hen op commando te lachen - blijkt hij een complexer personage te zijn dan kijkers misschien zouden verwachten.

Misschien is dat de reden waarom er zoveel buzz is rond de live-action vertolking van Buggy.

Netflix's One Piece maakt hem zelfs als schurk beminnelijk, en dat belooft veel goeds voor One Piece seizoen 2 en daarna.Wat maakt Buggy zo geliefd?


Hoewel Buggy de Clown dreigt om Luffy en zijn vrienden te vermoorden maakt de serie het gemakkelijk om van hem te houden.

Allereerst is hij zo overdreven en entertainend dat hij elke scène waarin hij zit verheft.

Dat komt deels door het acteerwerk van Ward, maar ook door de persoonlijkheid van Buggy. Hij is levendig en hij maakt zelfs serieuze momenten enigszins komisch.

Echter, zoals Luffy opmerkt wanneer hij voor het eerst tegen Buggy vecht, heeft de schurk een droevigere, diepere kant.

Hij is nog steeds gekwetst door de afwijzing van Shanks (Peter Gadiot), en hij koestert een behoefte aan liefde - zelfs als hij die met kettingen en bedreigingen uit mensen moet persen.Spannende ontwikkelingen


Netflix's veelzijdige benadering van Buggy maakt hem een boeiend personage, en zijn ontmoetingen met de Straw Hat Pirates in seizoen 1 hinten naar een grotere verhaallijn die nog gaat komen.

Door zijn samenwerking met Alvida (Ilia Isorelýs Paulino), lijkt het erop dat Buggy nog steeds een gevaar vormt.

Dit zal zeker voor spannende ontwikkelingen zorgen in het tweede seizoen van One PieceHet eerste seizoen van One Piece kun je nu in zijn geheel op Netflix kijken.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De finale van Netflix' 'Ragnarok': alles over het controversiële einde van deze fantasy-hit
Series / Nieuws

De finale van Netflix' 'Ragnarok': alles over het controversiële einde van deze fantasy-hit

'Ragnarok' blijkt over iets totaal anders te gaan dan werd gedacht.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eindstrijd in de Noorse serie Ragnarok heeft plaatsgevonden. Magne (David Stakston) gaat de confrontatie aan met zijn broer Laurits (Jonas Strand Gravli) en zijn reuzenslang Jörmungandr, maar vele kijkers hadden een andere uitkomst verwacht

Magne's verhaal blijkt zich voor een deel in zijn verbeelding te hebben afgespeeld. De strijd tegen de industriële familie Jutul was echt, maar het bovennatuurlijke element blijkt een product van zijn fantasie te zijn geweest. Aan het slot van de serie doet Magne zijn stripboeken weg, wat betekent dat hij in staat is om in de realiteit te functioneren.

Geen reactie


Dit wordt onthuld middels de surrealistische scène tijdens Magne's diploma-uitreiking van de middelbare school. Hierin lopen verbeelding en werkelijkheid door elkaar. Magne ziet hoe Jens (Vebjørn Enger) door een pijl van buitenaf wordt geraakt. Gek genoeg reageert niemand in de zaal en blijven mensen gewoon zitten.

Vervolgens wordt de langverwachte eindstrijd in beeld gebracht, maar je snapt dat Magne's identiteit als Thor zijn manier was om met de realiteit om te gaan. Het gevecht tegen de vervuiling van zijn stad was echt, daarnaast is hij echter een gewone tiener die worstelde met volwassen worden.

Afscheid


Door bepaalde dingen die Magne had meegemaakt zocht en vond hij troost in zijn stripboeken. De tiener keek naar zijn leven door de lens van een superheld, en was hierdoor in staat om dingen een plek te geven. Wanneer Magne eenmaal geslaagd is in zijn opzet is hij in staat om afscheid te nemen van zijn droomwereld. Door zijn strips weg te doen kan hij definitief aan zijn nieuwe leven beginnen.

Ragnarok kun je streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Friends'-regisseur klapt uit de school: deze 'friend' zat eigenlijk helemaal niet in de serie
Series / Featured

'Friends'-regisseur klapt uit de school: deze 'friend' zat eigenlijk helemaal niet in de serie

Regisseur James Burrows onthult om welk lid van de vriendengroep het ging.

James Burrows bracht onlangs zijn memoires uit getiteld 'Directed by James Burrows'. Niet alleen is hij een van de makers van Cheers, hij heeft ook de nodige hitseries geregisseerd. Denk hierbij aan Third Rock from the Sun en het nog altijd populaire Friends.

Burrows onthult dat we het personage van Joey (Matt LeBlanc) bijna niet te zien hadden gekregen. In eerste instantie was Joey namelijk een stuk serieuzer. Op verzoek van Burrows werd de rol herschreven en werd zo de Joey die de kijkers leerden kennen.

Een en dezelfde persoon


De vriendschap tussen Chandler (Matthew Perry) en Joey is een van de meest stabiele in de vriendengroep. Burrows meende echter dat er een behoorlijk probleem was: Joey en Chandler waren bijna een en dezelfde persoon.

Burrows: "Joey en Chandler leken teveel op elkaar. De oorspronkelijke Joey was een stuk slimmer. David [Kaufmann] en Marta [Crane] herschreven de rol toen zodat Joey wat "dommer" werd. Op die manier zouden Joey en Chandler niet teveel in elkaar overlopen".

Optimistisch


Zoals alom bekend heeft dit prima uitgepakt. Vergeleken met de rest was Joey inderdaad vrij impulsief en ook een kinderlijk personage. Door zijn optimistische houding wist hij de neurotische Chandler meer dan eens rustiger te krijgen. Daarnaast was hij ook een sfeermaker en had een hart van goud. Deze 'nieuwe' Joey had een heel eigen karakter en paste prima in het concept van Friends.

Je kunt Friends bekijken op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.