search
Netflix komt deze week met 14 nieuwe afleveringen waaronder het indrukwekkende 'Band of Brothers'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 14 nieuwe afleveringen waaronder het indrukwekkende 'Band of Brothers'

Ook deze week komt Netflix weer met een hoop indrukwekkende topseries.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Het Gouden Uur (seizoen 1)



Verschijnt op: 14 september
Genre: Misdaad / Drama / Thriller
Kijk op: Netflix

Synopsis: Na een terroristische aanslag in Amsterdam gaat een rechercheur van Afghaanse komaf in een race tegen de klok op zoek naar de daders, die mogelijk oude vrienden van hem zijn.




Band of Brothers (seizoen 1)



Verschijnt op: 15 september
Genre: Misdaad / Geschiedenis / Oorlog
Kijk op: Netflix

Synopsis: Een compagnie soldaten uit de VS wordt gelijk uit het trainingskamp in de harde realiteit van de Tweede Wereldoorlog ondergedompeld tijdens een levensgevaarlijke reis door Europa.




The Pacific (seizoen 1)



Verschijnt op: 15 september
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op: Netflix

Synopsis: Drie jonge Amerikaanse mariniers maken tijdens de Tweede Wereldoorlog kennis met de verschrikkingen van de oorlog en vechten zich een weg door het bloed, de modder en de regen van de Pacific.





Overige series nieuw op Netflix



Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

12 september: Glow Up: Britain's Next Make-Up Star (seizoen 5) - Spelshow / Reality-TV - In deze wedstrijd gaan aankomende make-upartiesten kleurrijke uitdagingen aan om een carrière in de schoonheidsindustrie te winnen.

13 & 14 september: Destined with You (seizoen 1 - aflevering 7-8) - Drama / Romantiek - Een advocaat die onder een eeuwenoude vloek leeft, krijgt te maken met een ambtenaar die de sleutel tot zijn vrijheid in handen heeft. Dit leidt tot een onverwachte romance.

13 september: My Happy Marriage (seizoen 1 - aflevering 11) - Animatie / Drama / Fantasie - Miyo's neerbuigende familie ziet haar niet staan, maar samen met haar machtige aanstaande man komen haar ware zelf en verborgen krachten langzaam naar boven.

13 september: Tapie (seizoen 1) - Biografie / Drama / Geschiedenis - Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie.

13 september: Wrestlers (seizoen 1) - Documentaire / Sport - In deze docuserie proberen de nieuwe eigenaren van een fameuze professionele worstelorganisatie en een groep opkomende sterren het verschil te maken buiten de ring.

14 september: Las viudas de los jueves (seizoen 1) - Drama / Thriller - Teresa treft haar man en diens twee beste vrienden dood aan in hun exclusieve woongemeenschap. Met de waarheid komen ook duistere geheimen aan het licht.

15 september: Inside The World's Toughest Prisons (seizoen 7) - Documentaire - Onderzoeksjournalisten laten zich vrijwillig opsluiten in de gewelddadigste gevangenissen ter wereld, waar intimidatie en wreedheid heersen.

15 september: Miseducation (seizoen 1) - Komedie / Drama / Romantiek - Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.

15 september: Surviving Summer (seizoen 2) - Drama / Familie - Een rebelse tiener uit New York wordt van school gestuurd en verbannen naar Australië. Daar zorgt ze voor opschudding in de vriendenkring van een jonge surfer.

15 september: The Club (seizoen 2) - Drama - In het kosmopolitische Istanbul van de jaren 50 werkt een moeder met een verleden in een nachtclub om haar opstandige dochter te helpen die ze niet kon opvoeden.

16 & 17 september: Behind Your Touch (seizoen 1 - aflevering 11-12) - Komedie / Misdaad / Drama - Een paranormaal begaafde dierenarts en een rechercheur slaan de handen ineen, maar hun vaardigheden worden op de proef gesteld tijdens een mysterie met een seriemoordenaar.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen