search
Deze 3 langverwachte series komen deze week eindelijk uit op NPO Plus
Series / Featured

Deze 3 langverwachte series komen deze week eindelijk uit op NPO Plus

Nieuwe seizoenen van 'Grace', 'Oogappels' en 'Flikken Rotterdam' komen langs.

Keiharde crimeseries uit binnen- en buitenland verschijnen deze week bij NPO Plus, samen met een nieuw seizoen van de razend populaire dramaserie Oogappels. Hieronder vind je een overzicht van het nieuwe aanbod.

Oogappels seizoen 5 | BNNVARA | Vanaf 12 september wekelijks op NPO1, bingen op NPO PlusOver puberstress en ouderleed: Vier volkomen verschillende gezinnen worstelen met de opvoeding van hun kinderen.

De eerste vier seizoenen van Oogappels zijn nu te bekijken bij NPO Plus.Grace seizoen 2 | KRO-NCRV | Vanaf 30 september wekelijks op NPO2, vanaf 14 september bingen op NPO PlusHoofdinspecteur Roy Grace doet in de kuststad Brighton zijn uiterste best om met behulp van zijn team uiteenlopende moordzaken op te lossen. Het kost nog wel eens moeite om werk en privé gescheiden te houden, wat voor zijn directe omgeving de nodige risico's oplevert.

Het eerste seizoen van de Britse politieserie is al te bekijken bij NPO Plus.Flikken Rotterdam seizoen 7 | AVROTROS | Vanaf 15 september wekelijks op NPO1, vooruitkijken op NPO PlusEen andere stad en een ander team maar dezelfde mix van spannende actie en persoonlijke interactie tussen de hoofdkarakters vormen ook voor Flikken Rotterdam de basis. Met de havenstad als decor gaan zij gezamenlijk de strijd aan tegen de criminaliteit.

Eerdere seizoenen kijk je nu bij NPO Plus.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen