Komt Green Lantern toch naar 'Arrow'?

Komt Green Lantern toch naar Arrow?

Een nieuw stuk artwork suggereert van wel.

Jim Pedd, 1 september 2015 om 16:05

Nieuw vrijgegeven concept art suggereert dat Arrow naar Coast City gaat. Mocht dat gebeuren, zouden we zomaar Green Lantern kunnen zien in de serie van The CW. De stad is namelijk het fictieve thuis van Hal Jordan, en de tagline die we vinden op het artwork verwijst naar elementen van de eed die de Green Lantern af moet leggen.
Overigens werd er ook al in het derde seizoen van de serie gehint naar de aanwezigheid van Green Lantern. Zo waren er referenties naar Ferris Aircraft en een vermiste piloot. Maar het zou ook kunnen dat het nergens toe leidt. Want producent Marc Guggenheim noemde het onwaarschijnlijk.

”Er is een Green Lantern film aangekondigd,” vertelde hij toen nog. ”Het zou me verbazen als Hal Jordan daar niet in zit. Het zou geweldig zijn hem in Arrow te zien, maar ik betwijfel het.” Maar mochten we Hal Jordan niet te zien krijgen, zou er zomaar een andere Green Lantern te zien kunnen zijn.

Dat het DC-universum van The CW flink gegroeid is, was al duidelijk, met de recente aankondiging van een cameo voor Matt Ryans Constantine. Vanaf 7 oktober gaan de uitzendingen weer van start.Lees meer over: arrow, green lantern, marc guggenheim, crossover, hal jordan

Informatie over de serie: Arrow

Populair nieuws