Poster, synopsis & sneak peek 'Star Wars: Rebels'

Het wordt een spannende tijd voor de bemanning van de Ghost.

Jim Pedd, 1 september 2015 18:14


Er is een nieuwe poster, een sneak peek en een synopsis vrijgegeven voor het tweede seizoen van Star Wars Rebels. De poster toont ons de belangrijkste castleden van de animatieserie en de synopsis maakt duidelijk wat we mogen verwachten van het volgende seizoen. Dat gaat op 14 oktober in première op Disney XD.

In het tweede seizoen van Star Wars Rebels worden vorige levens onthuld en het lot van onze helden voor altijd veranderd. Dit nieuwe seizoen laat zien hoe de Keizerlijke onderdrukking op Lothal steeds sterker wordt en hoe de rebellen nieuwe bondgenoten en hulpmiddelen zoeken om hun strijd tegen het kwade Keizerrijk voort te zetten. Met behulp van Ahsoka Tano, rekruteert de bemanning van de Ghost wat oude vrienden: voormalige Clone Troopers die in de Clone Wars gevochten hebben. Waar de rebellen in aantallen groeien, doen hun vijanden dat ook. Nieuwe Inquisitors worden uitgezonden door Darth Vader en erop uit gestuurd om de dreiging van rebellie de kop in te drukken. Tijdens hun gevaarlijke reddingsmissies, spannende ruimteachtervolgingen en spectaculaire lichtzwaardduels wordt de onderlinge band van de bemanning meer dan ooit onder druk gezet.


Lees meer over: Star wars rebels, the siege of lothal, disney xd, taylor gray, Freddie prinze jr, james earl jones, darth vader

Informatie over de serie: Star Wars Rebels

Populair nieuws