search
Disney+ gaat alternatieve live NFL-wedstrijd uitzenden met 'Toy Story'-figuren?!
Series / Technologie

Disney+ gaat alternatieve live NFL-wedstrijd uitzenden met 'Toy Story'-figuren?!

In 'Toy Story: Funday Football' wordt een live wedstrijd opeens deel van het Pixar-universum.

Een hoop hedendaagse technologieën, zoals deep fakes en A.I., gaan veel van ons al boven de pet, maar Disney+ en ESPN+ willen er nog een schepje bovenop doen. De twee streamers slaan de handen ineen om met Toy Story: Funday Football een alternatieve live feed te bieden voor een NFL-wedstrijd, maar dan met animatiefiguurtjes.

Het ambitieuze project zal op 1 oktober om 09.30 US-EST te zien zijn wanneer de Amerikaanse NFL-teams Atlanta Falcons en Jacksonville Jaguars tegenover elkaar in Londen.

Geanimeerd


Het idee is dat beide streamers een gelijktijdige livestream zullen aanbieden, waarin een "volledig geanimeerde alternatieve uitzending in realtime" plaatsvindt. De uitzending zal geheel plaatsvinden in het thema van Toy Story.

In plaats van een regulier veld zal de wedstrijd in de livestream plaatsvinden op de vloer van Andy's kamer, en worden alle spelers omgetoverd in speelgoedpoppetjes, bekend uit de franchise van Pixar.

Ambitieus


Met de uitzending doen de twee streamers een nieuwe poging om de meest bijzondere alternatieve uitzending van een NFL-wedstrijd ooit te realiseren. Drew Carter, Booger McFarland en de twaalfjarige verslaggever Pepper Persley zullen optreden als live verslaggevers van de wedstrijd.

Bekijk op instagram

Ook kunnen we rekenen op cameos van bekende personages uit de franchise. Er is toegezegd dat Woody, Buzz, Bo Peep, de aliens, Forky, Jesse en Rex allemaal aanwezig zullen zijn bij de wedstrijd.

Kijken


De originele stream zal live te volgen zijn via de twee streamers. Een herhaling zal voor een beperkte tijd beschikbaar zijn op Disney+ en NFL+ in 95 verschillende territoria wereldwijd. Laten we dus maar hopen dat Nederland bij deze groep landen hoort.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen