search
One Piece: Netflix deelt exclusieve beelden van achter de schermen van de nieuwe fantasy hit
Series / Nieuws

One Piece: Netflix deelt exclusieve beelden van achter de schermen van de nieuwe fantasy hit

De streamingdienst heeft schijnbaar kosten noch moeite gespaard om de serie te maken.

Netflix heeft met de anime-bewerking One Piece weer een enorme hit te pakken. Bij een fantasievol verhaal hoort een evenzo fantasievolle set. Netflix laat in een nieuwe video zien hoe dat eruit heeft gezien.

In een blik achter de schermen worden de enorme sets getoond waar hoofdpersonage piraat Monkey D. Luffy en zijn ruige bemanning allemaal in voorkomen. Echte fans kunnen waarschijnlijk ook wel een paar verborgen easter eggs ontdekken.

Trouw aan bronmateriaal


De serie wordt vooral geprezen om hoe trouw het blijft aan het bronmateriaal. De wereld van One Piece is door manga-artiest Eiichiro Oda gecreëerd en is een van de meest verkochte manga-titels ter wereld.

Het niveau van de details in de sets zoals de Baratie, Buggy's tent en Arlong Park zorgen volgens velen dat de show zo veel mogelijk eer aan het origineel aan doet. Mocht seizoen twee er komen zullen de sets ongetwijfeld nog extravaganter worden.

One Piece scoort goed


Het is in het verleden niet altijd gelukt om een real-life versie te maken van bekende anime-verhalen. Maar Netflix heeft met One Piece een schot in de roos. Het wordt goed ontvangen en wist zelfs kijkcijfers van Wednesday en Stranger Things te verbeteren.



Kijk nu alle afleveringen van One Piece op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen